Tennis Tracker: Schmiedlová poľahky ďalej, Kučová so Šramkovou skončili. Úspešný Kovalík

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Schmiedlová poľahky ďalej, Kučová so Šramkovou skončili. Úspešný Kovalík
Aktualizované
Schmiedlová splnila rolu favoritky a zabojuje o štvrťfinále.
Schmiedlová splnila rolu favoritky a zabojuje o štvrťfinále.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 17. júla?

16:00 - Carlos Alcaraz je prvým hráčom, ktorý sa tento rok kvalifikoval na Turnaj majstrov. Miesto na prestížnom podujatí pre osem najlepších hráčov sezóny, ktorých bude v novembri hostiť Turín, si zabezpečil nedeľňajším päťsetovým víťazstvom nad Novakom Djokovičom vo finále Wimbledonu. Informovala o tom ATP.

15:50 - Dominic Thiem vstúpil do turnaja v Gstaade víťazne, keď zdolal lepšie postaveného Alexandra Mullera z Francúzska 6:1 a 7:6. V ďalšom kole sa stretne s kvalifikantom Medjedovičom.

Zostrih zápasu Muller - Thiem
Flashscore

15:30 - V Budapešti sa však nedarilo ďalším Slovenkám. Kristína Kučová podľahla Kaji Juvanovej zo Slovinska 5:7 a 2:6 a Rebecca Šramková prehrala s Ruskou Elinou Avanesyanovou 6:2, 4:6, 3:6. Pozrite si zostrihy z oboch zápasov.

Zostrih zápasu Šramková - Avanesyanová
Flashscore
Zostrih zápasu Kučová - Juvanová
Flashscore

14:30 - Slovenský tenista Jozef Kovalík postúpil do hlavnej súťaže antukového turnaja ATP vo švédskom Bastade. V záverečnom kole kvalifikácie zdolal ako nasadená šestka Argentínčana Genara Olivieriho 7:6 (5), 6:4.

13:55 - "Začiatok roka bol pre mňa ťažký, ale teraz som tu. A myslím si, že tu môžem hrať dobre. Som šťastný, že som postúpil," povedal Munar po víťazstve.

Pozápasový rozhovor s Munarom
Flashscore

13:40 - Iba 76 minút stačilo 26-ročnému Jaumemu Munarovi, aby vo švajčiarskom Gstaade vyradil Alexandra Ritscharda. Zvíťazil dvakrát 6:3.

Zostrih zápasu Munar - Ritschard
Flashscore

13:00 - Austrálska tenistka Astra Sharmová zdolala na turnaji v Budapešti siedmu nasadenú Rusku Kamillu Rachimovovú 6:3, 6:3.

12:45 - Slovenská tenistka Anna-Karolína Schmiedlová si zaistila postup do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Budapešti. V 1. kole ako nasadená osmička zdolala Rusku Polinu Kudermetovovú 6:2, 6:0. O prvé štvrťfinále okruhu WTA od februára minulého roka sa najvyššie nasadená Slovenka stretne s Valentini Grammatikopoulouovou alebo Tamarou Korpatschovou.

Zostrih zápasu Schmiedlová - Kudermetovová
Flashscore

12:30 - "Je to skvelý začiatok turnaja. Odohral som veľmi solídny zápas. Veľmi dobre som sa naň pripravil a so svojím výkonom som spokojný. Teším sa, že som postúpil. Neviem sa dočkať ďalšieho kola," povedal Altmaier v pozápasovom rozhovore.

Pozápasový rozhovor s Almaierom
Flashscore

12:20 - Daniel Altmaier vstúpil do turnaja vo švajčiarskom Gstaade pohodlným víťazstvom 6:3, 6:4 nad Francúzom Benjaminom Bonzim.

Zostrih zápasu Bonzi - Altmaier
Flashscore

06:15 - Ženy na okruhu WTA začínajú podujatia v maďarskej Budapešti a talianskom Palerme, zhodne na antuke. Slovensko bude mať pondelok účasť u južných susedov, kde sa od 11:00 predstaví Anna Karolína Schmiedlová proti Ruske Poline Kudermetovovej, Kristína Kučová narazí na Slovinku Kaju Juvanovú (od 12:30) a Rebecca Šramková vyzve Elinu Avanesyanovú. 

06:00 - Po Wimbledone čaká svet tenisu pokojnejšie obdobie. V aktuálnom týždni sú na programe ATP turnaje mužov vo švédskom Bastade, švajčiarskom Gstaade (oba na antuke) a americkom Newporte (tráva).