Tennis Tracker: Aj 4. deň Wimbledonu ponúkne dohrávky, Schmiedlová končí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Aj 4. deň Wimbledonu ponúkne dohrávky, Schmiedlová končí

Aktualizované
Slovenka musí otáčať nepriaznivý stav.
Slovenka musí otáčať nepriaznivý stav.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 6. júla?

22:40 - Daniil Medvedev bol blízko k tomu, aby v druhom kole Wimbledonu zdolal svojho neobľúbeného súpera Adriana Mannarina, ale nedokázal ho doraziť. Za stavu 6:3, 6:3 a 4:3 stratil svoje podanie, francúzsky tenista si vyžiadal medical timeout a kým sa na kurt dostavil fyzioterapeut, zápas bol prerušený pre súmrak a dohrávať sa bude v piatok.

22:05 - Svetová štvorka Jessica Pegulaová zdolala Španielku Cristinu Bucsaovú 6:1, 6:4 a postupom do tretieho kola vyrovnala svoj najlepší výsledok na Wimbledone. Dvadsaťdeväťročná Američanka si o svoje premiérové osemfinále v All England Clube zahrá s Taliankou Cocciarettovou.

20:24 - Jelena Rybakinová prekonala druhú zo siedmich prekážok na ceste za obhajobou wimbledonského triumfu. Francúzku Alizé Cornetovú, ktorá si v závere zápasu bolestivo podvrtla koleno, zdolala 6:2, 7:6 vďaka odvráteniu všetkých šiestich brejkbalov.

20:12 - Deviaty hráč sveta Taylor Fritz nezvládol ani druhú päťsetovú bitku na Wimbledone a neobháji vlaňajšie štvrťfinále. V druhom kole americký favorit prehral so Švédom Mikaelom Ymerom 6:3, 6:2, 3:6, 4:6, 2:6 a prvýkrát v kariére prehral zápas, v ktorom viedol 2:0 na sety.

18:22 - Sorana Cirsteaová zdolala na Wimbledone bývalú semifinalistku a minuloročnú osemfinalistku Jelenu Ostapenkovú z Lotyšska 4:6, 7:6, 6:4, hoci bola dvakrát dve loptičky od prehry, a na štvrtý pokus si pripísala jej skalp. O svoje prvé wimbledonské osemfinále si 33-ročná Rumunka zahrá s Brazílčankou Haddadovou Maiovou.

18:18 - Casper Ruud z Nórska neprekonal svoje wimbledonské maximum a rovnako ako vlani končí v druhom kole. Štvrtý hráč sveta prehral 4:6, 6:3, 6:4, 3:6, 0:6 s domácim Liamom Broadym, ktorý na tretí pokus zaznamenal svoj prvý skalp hráča Top 10 a postupom do tretieho kola vyrovnal svoje grandslamové maximum z minulého roka v All England Clube.

18:02 - Jiří Lehečka nadviazal na svoje prvé wimbledonské víťazstvo skvelým výkonom na tráve v All England Clube. Český mladík nestratil proti nasadenému Argentínčanovi Franciscovi Cerundolovi ani set a čerstvého šampióna z Eastbourne zmietol 6:2, 6:2, 6:2. O postup do semifinále sa stretne buď s bývalým finalistom Milošom Raonicom z Kanady, alebo s Tommym Paulom z USA.

16:10 - Slovensko na Wimbledone dohralo. Schmiedlová nezvládla dohrávku 1. kola.

15:57 - Matteo Berrettini v prvom kole Wimbledonu odplatil prehru Lorenzovi Sonegovi, ktorý ho zdolal na generálke v Štuttgarte. Tentoraz svojho krajana pokoril 6:7, 6:3, 7:6, 6:3 a po úspešnom derby si pripísal prvé víťazstvo od aprílového Masters v Monte Carle. Ďalším súperom minuloročného finalistu bude nasadená jednotka Alex de Minaur.

15:30 - Viktoria Azarenková prvýkrát od konca februára dosiahla dve víťazstvá v rade. Bývalá svetová jednotka zmietla z kurtu Nadiu Podoroskú pomerom 6:3, 6:0. Dvojnásobná semifinalistka sa bude snažiť o prvú osemfinálovú účasť v All England Clube po šiestich rokoch proti Darii Kasatkinovej

14:53 - Stan Wawrinka na tohtoročnom Wimbledone zdolal po Emilovi Ruusuvuorim aj Tomasa Martína Etcheverryho. Po víťazstve 6:3, 4:6, 6:4, 6:2 nad najvyššie nasadeným Argentínčanom si zabezpečil duel so sedemnásobným šampiónom a víťazom posledných štyroch ročníkov Novakom Djokovičom. Srba v posledných dvoch grandslamových dueloch dokázal poraziť.

14:15 - Elina Svitolinová postúpila do tretieho kola anglického Grand Slamu. Ukrajinka vyhrala nad Elise Mertensovou po troch 7-gemových setoch, a to 6:1, 1:6 a 6:1.

14:05 - Alejandro Davidovich Fokina zvládol úvodný duel Wimbledonu a zdolal Arthura Filsa. Španiel si s francúzskym oponentom poradil v troch dejstvách 7:6 (3), 6:1, 6:2. Rovnako 3:0 na sety vyhrali svoje zápasy aj Hurkacz, Musetti, Halys či Kazach Bublik, ktorý pokoril Američana Wolfa.

13:39 - Kateřina Siniaková nepridala siedme víťazstvo v rade. Šampiónka jednej z posledných generálok v Bad Homburgu skončila na Wimbledone v 2. kole po jasnej prehre 4:6, 1:6 s Lesiou Curenkovou a nenadviazala na skalp nasadenej Číňanky Qinwen Zhengovou. O svoje druhé grandslamové semifinále v rade a premiérové v All England Clube si Ukrajinka zahrá s Alyciou Parksovou alebo Anou Bogdanovou.

13:32 - Sofia Keninová si v úvodnom kole poradila so svetovou sedmičkou Cori Gauffovou a vrátane kvalifikácie vyhrala už päť zápasov. Posledné víťazstvo zaznamenala vo štvrtok proti Xinyu Wangovej po setoch 6:4, 6:3. Bývalá svetová štvorka a šampiónka Australian Open 2020 sa vo svojom prvom zápase 3. kola na grandslamovom turnaji od French Open 2021 stretne s Elinou Svitolinovou.

06:17 - Štvrtý hrací deň anglického Grand Slamu by mal okrem iného ponúknuť aj dohrávku duelu Anny Karolíny Schmiedlovej. Slovenská tenistka vstúpila do turnaja prehrou prvého setu, ktorý si pre seba pomerom 6:3 uchmatla jej súperka Viktorija Golubicová. Za tohto stavu bolo stretnutie prerušené pre tmu.

06:11 - Dvojnásobná šampiónka Petra Kvitová sa po dvojdňovom čakaní dočkala vstupu do Wimbledonu vďaka presunutiu jej zápasu do večerného programu na centrálnom kurte pod zatiahnutou strechou. Rovnako ako vlani v All England Clube začala trojsetovým víťazstvom nad Jasmin Paoliniovou. Pozrite si to najlepšie, čo tento zápas ponúkol.

00:32 - Paula Badosaová a Stefanos Tsitsipas sa v posledných týždňoch snažia tráviť spolu čo najviac času, bude to tak aj vo Wimbledone v rámci súťažného režimu. Španielsko-grécky pár je prihlásený do miešanej štvorhry, v úvodnom kole vyzve najvyššie nasadených Američanov Austina Krajicka a Jessicu Pegulaovú.

Ďalším tenisovým párom v hre je Britka Katie Boulterová a Austrálčan Alex de Minaur. Titul z pozície nasadených dvojok obhajujú Američanka Desirae Krawczyková a domáci Neal Skupski.