Mihalíková ďalej v San Diegu, Kovalík v Štetíne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Mihalíková ďalej v San Diegu, Kovalík v Štetíne
Aktualizované
Mihalíková spoločne s deblovou partnerkou Su Ji-fan.
Mihalíková spoločne s deblovou partnerkou Su Ji-fan.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 12. septembra?

22:00 - Holandský tenisový tím porazil v chorvátskom Splite Fínov 2:1 a získal prvý bod. Po zaváhaní Botica van de Zandschulpa, sa o obrat postaral Tallon Griekspoor a debloví špecialisti Wesley Koolhof s Matwé Middelkoopom.

21:00 - Úvodný zápas v "českej skupine" finálového turnaja Davisovho pohára vo Valencii vyhrali Srbi, ktorí aj bez Novaka Djokoviča potvrdili úlohu favoritov proti Juhokórejčanom. Dva body získali už vo dvojhre Dušan Lajovič a po obrate aj Laslo Djere.

19:05 - Finálový turnaj Davisovho pohára sa začal v štyroch európskych mestách. V Manchestri sa z prvého víťazstva tešili Francúzi, ktorí po dvojhrách zdolali Švajčiarov a získali bod v skupine B. Adrian Mannarino najprv zdolal Dominica Strickera 3:6, 6:1, 6:4 a Ugo Humbert potom Stana Wawrinku dvakrát 6:4.

18:55 - Rumunka Simona Halepová dostala štvorročný trest za porušenie antidopingových pravidiel. Nezávislá komisia potvrdila rozhodnutie Medzinárodnej agentúry pre tenisovú integritu (ITIA) a potrestala bývalú svetovú jednotku za užívanie zakázanej látky roxadustat a pre nezrovnalosti v jej biologickom pase. Čítajte viac.

14:45 - Rafael Nadal odohral pre zranenie bedrového kĺbu svoj posledný súťažný zápas v januári na Australian Open. Držiteľ 22 grandslamových trofejí a rekordér French Open by mohol v januári 2024 v Melbourne Parku začať svoju pravdepodobne poslednú sezónu kariéry. "Je na tom dobre, zotavuje sa," uviedol strýko španielskej ikony a jeho bývalý tréner Toni. Čítajte viac.

13:06 - Trvalo to dve hodiny a desať minút, ale Jozef Kovalík zvládol duel 1. kola na antukovom challengeri v poľskom Štetíne a porazil Taliana Pellegrina dvakrát 7:6. V osemfinále čaká na Slováka nasadená dvojka podujatia a 79. hráč sveta Pedro Cachín z Argentíny.

09:23 - Karolína Plíšková tretíkrát v kariére a druhýkrát za posledných sedem týždňov prehrala zápas, v ktorom uštedrila súperke kanára. Na turnaji WTA 500 v San Diegu prehrala s Anhelinou Kalininovou 6:7, 6:0, 3:6. Bola to jej 11. prehra z posledných 14 zápasov. Ukrajinka si pripísala prvé víťazstvo v treťom vzájomnom zápase, čím si zabezpečila súboj proti ďalšej Češke Barbore Krejčíkovej (h2h 0:2).

Zostrih súboja Kalininová - Ka. Plíšková.
Flashscore

09:01 - Podarilo sa. Slovenka Tereza Mihalíková postúpila do štvrťfinále štvorhry v San Diegu, keď spoločne s Číňankou Su Ji-fan porazili pár Kalašnikovová/Kolodziejová 7:6 (6), 4:6 a 10:6 za takmer dve hodiny.

07:29 - Podujatie WTA 250 v japonskej Osake prišlo v úvodnom kole po nasadenej štvorke Linde Fruhvirtovej aj o dvojku Tatianu Mariovú. Tridsaťšesťročná Nemka prehrala s Maďarkou Pannou Udvardyovou po viac ako trojhodinovom boji 6:2, 4:6, 6:7, hoci v treťom sete mala dva mečbaly a v rozhodujúcom tajbrejku viedla 5:1.

07:22 - Camila Osoriová vyhrala v San Diegu súboj dvoch kvalifikantiek proti Poľke Magdaléne Frechovej 6:3, 1:6, 6:4 a postúpila do druhého kola. Kolumbijská tenistka vyzve trápiacu sa svetovú deviatku Mariu Sakkariovú (h2h 0:1). 

Zostrih súboja Osoriová - Frechová.
Flashscore

07:15 - Emma Navarrová porazila na domácom podujatí WTA v San Diegu Talianku Jasmin Paoliniovú 7:5, 6:0 a nadviazala na dve víťazstvá z kvalifikácie. V druhom kole sa po niekoľkých týždňoch opäť stretne s Aliaksandrou Sasnovičovou.

Zostrih súboja Navarrová - Paoliniová.
Flashscore

07:04 - "Od prvej výmeny som sa snažila hrať čo najlepšie. Bol to boj a ak mám byť úprimná, neodohrala som dobrý zápas. Urobila som však všetko pre to, aby sa zápas páčil," povedala Anastasia Potapovová po svojom víťaznom vstupe do turnaja v San Diegu.

06:57 - Najvyššie nasadená Ons Džabúrová vstúpi do turnaja WTA 500 v San Diegu zápasom proti 27. hráčke sveta Anastasii Potapovovej (h2h 1:0). Tá v prvom kole zdolala domácu Alyciu Parksovú 6:2, 5:7, 6:4.

Zostrih súboja Parksová - Potapovová.
Flashscore

06:45 - Linda Fruhvirtová neukončila svoje trápenie ani na turnaji WTA 250 v japonskej Osake proti 161. hráčke sveta Harriet Dartovej.  Osemnásťročná Češka prehrala s britskou súperkou v prvom kole 5:7, 7:5, 2:6, prehrala ôsmykrát v rade a vypadne z prvej stovky svetového rebríčka.

Zostrih súboja Dartová - Fruhvirtová.
Flashscore

06:40 - Jozef Kovalík bude miernym favoritom v súboji s Talianom Andreom Pellegrinom na antukovom challengrovom turnaji v poľskom Štetíne. Slovák bude otvárať utorkový program od 10:30 - ak to nepokazí počasie.

06:17 - Svetová pätnástka Belinda Benčičová nezvládla svoje úvodné vystúpenie na druhom z posledných troch turnajov. Na turnaji WTA 500 v americkom San Diegu nestačila piata nasadená Švajčiarka na kvalifikantku Aliaksandru Sasnovičovú, keď so 102. hráčkou sveta prehrala 3:6, 6:3, 2:6.

06:00 - Tereza Mihalíková sa spoločne s deblovou partnerkou z Číny Su Ji-fan pokúsia prebojovať do štvrťfinále na podujatí WTA v americkom San Diegu. Proti im bude stáť gruzínsko-česká dvojica Kalašnikovová/Kolodziejová. Duel sa začne najskôr o 07:00 slovenského času.