Tennis Tracker: Molčana zdolal Zverev, Kovalík a Šramková postúpili ďalej

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Molčana zdolal Zverev, Kovalík a Šramková postúpili ďalej
Aktualizované
Molčan pohorel už v prvom kole.
Molčan pohorel už v prvom kole.STZ
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 25. júla?

20:50 - Viktória Hrunčáková s Terezou Mihalíkovou postúpili do štvrťfinále štvorhry na turnaji WTA 250 vo Varšave. V pozícii tretieho nasadeného páru si v úvodnom zápase poradili s rumunsko-indonézskou dvojicou Oana Gavrilová, Jessy Rompiesová a zdolali ju 6:3, 6:2 za 74 minút. 

19:37 - Kei Nišikori sa v polovici júna vrátil na kurty po viac ako rok a pol trvajúcej zdravotnej prestávke a v utorok odohral svoj prvý zápas na najvyššom okruhu od októbra 2021. Bývalý štvrtý hráč sveta a grandslamový finalista zdolal v prvom kole v Atlante Jordana Thompsona v dvoch tajbrejkoch. 

19:31 - Svetová jednotka Iga Swiateková nepripustila v rodnej Varšave žiadne prekvapenie. Najväčšia favoritka začala víťazstvom 6:4, 6:3 nad Niginou Abduraimovou a v druhom kole sa stretne s Claire Liuovou alebo Yue Yuan.

Zostrih víťazného zápasu Swiatekovej.
Flashscore

17:12 - Slovenka Rebecca Šramková spoznala meno svojej najbližšej oponentky na Poland Open. Po víťazstve nad Sasnovičovou sa ňou stala Karolína Muchová, ktorá Bielorusku porazila 4:6, 7:6 (0) a 6:3.

Zostrih zápasu Sasnovičová - Muchová
Flashscore

15:47 - Jozef Kovalík uspel v prvom kole podujatia v Hamburgu. Do hlavnej súťaže sa dostal po neúspešnej kvalifikácii až ako lucky loser, následne zdolal kvalifikanta Thiaga Seybotha Wilda z Brazílie v dvoch setoch 7:6 (6) a 6:4. Jeho súperom v boji o štvrťfinále bude tretí nasadený Talian Lorenzo Musetti.

15:38 - Cesta Alexa Molčana nemala na turnaji ATP v Hamburgu dlhé trvanie. Domácemu favoritovi Alexandrovi Zverevovi podľahol v prvom kole hladko 0:6 a 3:6. Viac sa dozviete v samostatnom článku.

Zostrih zápasu Zverev - Molčan
Flashscore

14:40 - Taliansky tenista Lorenzo Musetti mieri do druhého kola turnaja ATP v Hamburgu. Nasadená trojka v prvom dueli zdolala švédskeho kvalifikanta Eliasa Ymera 6:4, 6:1.

Zostrih zápasu Musetti - Ymer
Flashscore

12:34 - Ema Navarrová sa suverénne prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Lausanne. V úvodnom kole v pozícii nasadenej päťky deklasovala Francúzku Leoliu Jeanjeanovú 6:0, 6:0.

12:20 - Rebecca Šramková zvládla svoj štart na Poland Open. Weroniku Ewaldovú z Poľska porazil dvakrát 6:2. V ďalšej fáze ju čaká víťazka duelu Sasnovičová - Muchová.

Zostrih zápasu Šramková - Ewaldová
Flashscore

07:15 - Cestu poľským turnajom kategórie WTA odštartuje aj Rebecca Šramková. Na úvod ju čaká oponentka z 1076. miesta svetového rebríčka - domáca Weronika Ewaldová.

07:02 - Viktória Hrunčáková si po úspešnom vstupe do turnaja Poland Open opäť vyskúša aj štvohru po boku Terezy Mihalíkovej. Ich súperkami bude rumunsko-indonézske duo Gavrilová - Rompiesová.

06:50 - Alexa Molčana čaká na turnaji ATP v Hamburgu náročná prekážka. Svoje sily si zmeria s domácim miláčikom a svetovou devätnástkou Alexandrom Zverevom, ktorému doposiaľ dvakrát podľahol.

06:30 - Bývalý finalista US Open Kei Nišikori sa v utorok vráti na okruh ATP. Tridsaťtriročný japonský tenista tak urobí na turnaji v Atlante, kde sa stretne s Jordanom Thompsonom. "Bolo ťažké udržať si motiváciu, ale chcem opäť hrať tenis a súťažiť," povedal Nišikori pre Eurosport a následne dodal: "Sledujem, ako Novak a Rafa stále hrajú. Nehral som ešte proti Alcarazovi, Runemu. Aj na to sa teším."