Tennis Tracker: Molčan uhral iba jediný gem, Hrunčáková prehrala semifinále i finále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Molčan uhral iba jediný gem, Hrunčáková prehrala semifinále i finále
Aktualizované
Molčan medzi najlepšou štvoricou.
Molčan medzi najlepšou štvoricou.STZ
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 17. júna?

17:17 - Slovenské tenistky Viktória Hrunčáková a Tereza Mihalíková prehrali vo finále štvorhry na turnaji WTA v holandskom Hertogenboschi. V boji o titul podľahli tretej nasadenej japonskej dvojici Ena Šibaharová, Šuko Aojamová 3:6, 3:6.

16:58 - Alex Molčan neuspel v semifinále dvojhry na antukovom challengeri Bratislava Open. V pozícii turnajovej jednotky prehral s Dimitarom Kuzmanovom.

16:45 - Jordan Thompson postúpil do boja o titul na turnaji v holandskom Hertogenboschi. V semifinále vyradil krajana Rinkyho Hijikatu v dvoch setoch 7:6 (5), 6:3. V súboji o trofej sa stretne s úspešnejším zo súboja Griekspoor - Ruusuvuori.

15:57 - Britská tenistka Katie Boulterová je prvou finalistkou dvojhry na trávnatom turnaji WTA v Nottinghame. V semifinálovom súboji zdolala ďalšiu domácu hráčku Heather Watsonovú 6:4, 7:5. V súboji o titul narazí na víťazku zápasu Alizé Cornetová - Jodie Anna Burrageová.

Zostrih zápasu Watsonová - Boulterová
Flashscore

15:19 - Ukrajinský tenista Vitalij Sačko sa stal prvým finalistom dvojhry na antukovom challengeri Bratislava Open. V sobotnom semifinále zdolal Tomasa Barriosa Veru z Čile v dvoch setoch 6:4, 7:5. V boji o titul sa stretne s víťazom súboja Kuzmanov - Molčan.

14:27 - Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková sa neprebojovala do finále dvojhry na turnaji WTA v holandskom Hertogenboschi. V sobotnom semifinále prehrala s najvyššie nasadenou Veronikou Kudermetovovou z Ruska v dvoch setoch 3:6, 2:6.

Kudermetovová v prvom sete dvakrát zobrala Slovenke podanie a za stavu 5:3 využila pri svojom servise hneď prvý setbal. V úvode druhého mala Hrunčáková šancu na brejk, ale nevyužila ju. Ruska potom spresnila hru, opäť získala brejk a doviedla duel do víťazného konca. Kudermetovová nastúpi v boji o titul proti štvrtej nasadenej krajanke Jekaterine Alexandrovovej.

Zostrih zápasu Kudermetovová - Hrunčáková
Flashscore

13:19 - Americký tenista Frances Tiafoe postúpil do finále turnaja v Stuttgarte. V pozícii tretieho nasadeného hráča zdolal v sobotnom semifinále Mártona Fucsovicsa z Maďarska 6:3 a 7:6. Vo finále sa stretne s víťazom súboja medzi Hubertom Hurkaczom a domácim Nemcom Janom-Lennardom Struffom.

12:40 - Ruská tenistka Jekaterina Alexandrovová postúpila do finále dvojhry na turnaji WTA v holandskom Hertogenboschi. V semifinále zdolala Aljaksandru Sasnovičovú z Bieloruska 6:1, 7:6. Vo finále sa stretne s víťazkou súboja medzi jej krajankou a najvyššie nasadenou Veronikou Kudermetovovou a Slovenkou Viktóriou Hrunčákovou. 

Zostrih zápasu Alexandrovová - Sasnovičová
Flashscore

7:25 - V holandskom Hertogenboschi čaká Viktóriu Hrunčákovú ďalší náročný deň. Slovenka si opäť bude musieť poradiť s dvojzápasovou porciou. Najprv v semifinále dvojhry vyzve nasadenú jednotku Veroniku Kudermetevovú, následne po boku krajanky Terezy Mihalíkovej zabojuje o trofej zo štvorhry.

7:19 - Na slovenskej antuke rezonuje turnaj Bratislava Open, ktorý má pred sebou semifinálové boje. V jednom z nich sa predstaví Alex Molčan, o 13:30 by sa malo začať jeho meranie síl s bulharským protivníkom Dimitarom Kuzmanovom.

06:20 - Alizé Cornetová na tráve v Nottinghame zvládla svoje prvé tohtoročné štvrťfinále na okruhu WTA. Američanku s českými koreňmi Elizabeth Mandlíkovú zdolala 6:3, 4:6, 6:3 a nadviazala na skalp nasadenej jednotky Sakkariovej. O svoje celkovo 16. finále a vôbec prvé na tráve si 33-ročná Francúzka zahrá proti domácej Burrageovej.