Tennis Tracker: Hrunčáková si zahrá štvrťfinále v Hertogenboschi, Molčan v Bratislave

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Hrunčáková si zahrá štvrťfinále v Hertogenboschi, Molčan v Bratislave
Aktualizované
Hrunčáková vyradola Andreescuovú.
Hrunčáková vyradola Andreescuovú.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 15. júna?

20:30 - Slovenské tenistky Viktória Hrunčáková a Tereza Mihalíková postúpili do semifinále štvorhry na turnaji WTA v holandskom Hertogenboschi. Vo štvrťfinále zdolali domácu dvojicu Eva Vedderová, Lexie Stevensová 5:7, 6:2 a 10:7. V boji o finále narazia na gruzínsko-bieloruské duo Oksana Kalašnikovová, Alexandra Sasnovičová. 

19:40 - Svetová päťka Stefanos Tsitsipas nezvládol rýchly prechod z antuky na trávu. V Stuttgarte najvyššie postavený Grék nestačil na francúzskeho veterána Richarda Gasqueta, ktorý zvíťazil 7:6, 2:6, 7:5 a zaznamenal svoje 600. víťazstvo na okruhu ATP.

19:10 - Bývalý tretí hráč sveta Miloš Raonič na svojom prvom turnaji od júla 2021 končí v druhom kole. Na tráve v Hertogenboschi kanadský tenista, ktorý už niekoľko mesiacov doliečuje zranenie achillovky, prehral 6:7, 1:6 s Austrálčanom Jordanom Thompsonom.

18:20 - Alex Molčan postúpil do štvrťfinále dvojhry na antukovom challengeri Bratislava Open. V pozícii turnajovej jednotky vyhral v 2. kole nad Belgičanom Kimmerom Coppejansom 6:4, 7:5. V dueli o postup do semifinále nastúpi proti piatemu nasadenému Tomášovi Macháčovi z Česka. 

17:25 - "Je to úžasné. Je to veľká šampiónka, takže vyhrať takýto zápas je skvelé," uviedla na kurte Hrunčáková.

Pozápasový rozhovor s Hrunčákovou
Flashscore

17:20 Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v holandskom Hertogenboschi. V osemfinále vyradila šiestu nasadenú Kanaďanku Biancu Andreescuovú v dvoch setoch 7:6 (6), 6:3. V ďalšom kole narazí na Američanku Ashlyn Kruegerovú.

 

Pozápasový rozhovor s Dartovou
Flashscore

16:40 - Osemfinálový zápas medzi Angelinou Kalininovou a Harriet Dartovou priniesol prekvapenie v podobe postupu dvadsaťšesťročnej Britky na turnaji v Nottinghame. Štyridsiata tretia hráčka svetového rebríčka zdolala turnajovú päťku 6:0, 7:5.

Zostrih zápasu Kalininová - Dartová
Flashscore

15:35 - "Som naozaj šťastný. Keď prídete na trávu, najdôležitejšie sú podanie a return. Myslím, že som podával dobre a som s tým nesmierne spokojný. Už dávno som neodohral zápas bez toho, aby ma niekto nebrejkol," povedal Fritz v pozápasovom rozhovore.

Pozápasový rozhovor s Fritzom
Flashscore

15:15 - Taylor Fritz zdolal v Stuttgarte Aslana Karaceva 7:6, 6:3 so 14 esami a bez straty podania. Úspešne začal prípravu na Wimbledon. Vo štvrťfinále sa druhý nasadený hráč stretne s kvalifikantom Mártonom Fucsovicsom (H2H 2-0).

Zostrih zápasu Karacev - Fritz
Flashscore

15:05 - Španielsky tenista Feliciano López, ktorý v lete po 25 rokoch ukončí kariéru na ATP Tour, bude riaditeľom tohtoročného finálového turnaja Davisovho pohára. Štvornásobný šampión prestížnej tímovej súťaže nahradí v tejto funkcii krajana Davida Ferrera, ktorý ju zastával vlani a v decembri ho vymenovali za kapitána španielskeho daviscupového tímu.

14:50 - "Bol to pre mňa veľký zápas. Dlhé výmeny. S Daniilom je to vždy veľmi taktické, takže som rád, že som sa dostal do ďalšieho kola," uviedol na kurte Mannarino.

Pozápasový rozhovor s Mannarinom
Flashscore

14:40 - Daniil Medvedev vstúpil do trávnatej časti sezóny ďalšou nečakanou prehrou a neobháji svoju finálovú účasť v holandskom Hertogenboschi. Najvyššie nasadený hráč prehral v úvodnom zápase s bývalým šampiónom Adrianom Mannarinom 6:4, 4:6, 2:6 a zhoršil si vzájomnú bilanciu s Francúzom (2-4).

Zostrih zápasu Medvedev - Mannarino
Flashscore

14:30 - Elizabeth Mandlíková si prvýkrát v kariére zahrá vo štvrťfinále turnaja WTA. Dvadsaťdvaročná Američanka, ktorá je dcérou bývalej českej tenistky Hany Mandlíkovej, nevyužila v druhom sete mečbal, ale napokon v Nottinghame prekonala najvyššie nasadenú Camilu Giorgiovú 7:5, 5:7, 6:3. O opätovné zlepšenie svojho maxima na tejto úrovni si zahrá s Alizé Cornetovou.

14:20 - Jekaterina Alexandrovová pokračuje v Hertogenboschi v obhajobe svojho jediného triumfu na tráve v kariére. Najvyššie nasadená Ruska zdolala v druhom kole Kimberly Birrellovú 6:4, 7:6 a o svoje prvé tohtoročné semifinále bude usilovať proti kvalifikantke Emine Bektasovej, ktorá sa premiérovo dostala do štvrťfinále turnaja WTA.

Zostrih zápasu Birellová - Alexandrovová
Flashscore

06:35 - Osemfinále si na okruhu WTA zahrá aj Slovenka Viktória Hrunčáková v holandskom Hertogenboschi, ide o trávnatý povrch. Po 15:00 na ňu čaká šiesta nasadená Kanaďanka Bianca Andreescuová.

06:30 - Alex Molčan zostal po stredajšom vypadnutí Norberta Gombosa posledným Slovákom v hre na antukovom challengeri Bratislava Open. Najlepší slovenský singlista sa vo štvrtok podvečer (pôvodne na pláne od 16:00) predstaví v osemfinále proti Belgičanovi Kimmerovi Coppejansovi. Molčan je jednotkou turnaja a jasným favoritom súboja.

06:00 - Alizé Cornetová hrala s hráčkou TOP 10 prvýkrát od minuloročného skalpu Igy Swiatekovej vo Wimbledone, pričom proti nim predĺžila svoju sériu neporaziteľnosti na tráve na 5 zápasov a 10 setov v rade. V Nottinghame zdolala svetovú osmičku Mariu Sakkariovú z Grécka 6:1, 6:4, čo sa jej podarilo na štvrtý pokus, a prvýkrát v tejto sezóne postúpila do štvrťfinále turnaja WTA.

Zostrih zápasu Cornetová - Sakkariová.
Flashscore