Tennis Tracker: Molčan úspešný, Hrunčáková takisto v semifinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Molčan úspešný, Hrunčáková takisto v semifinále

Aktualizované
Molčan je na turnaji posledným domácim zástupcom.
Molčan je na turnaji posledným domácim zástupcom.Slovenský tenisový zväz
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 16. júna?

23:20 - Hrunčáková prežila mimoriadne úspešný deň, po boku Mihalíkovej postúpila do finále štvorhry v Holandsku. Dvojicu Sasnovičová - Kalašnikovová porazili 7:5 4:6 a 10:4.

20:40 - Slovenský tenista Alex Molčan postúpil na antukovom challengeri Bratislava Open vo dvojhre medzi najlepších štyroch. Vo štvrťfinále zdolal v pozícii turnajovej jednotky Čecha Tomáša Macháča 7:6 (5), 3:6, 6:1. Viac v samostatnom článku.

19:20 - Do semifinále na trávnatom turnaji ATP v holandskom Hertogenboschi sa nedostal druhý nasadený Jannik Sinner z Talianska, keď podľahol Fínovi Emilovi Ruusuvuorimu 3:6 a 4:6.

Zostrih zápasu.
Flashscore

19:18 - Britská tenistka Jodie Anna Burrageová sa prebojovala do semifinále dvojhry na turnaji WTA v Nottinghame. V piatkovom štvrťfinále vyradila Poľku Magdalenu Frechovú v troch setoch 6:2, 3:6 a 7:5.

18:19 - Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková sa prebojovala do semifinále dvojhry na turnaji WTA v holandskom Hertogenboschi. V piatkovom štvrťfinále vyradila Američanku Ashlyn Kruegerovú (19) v dvoch setoch 6:4, 6:4. Viac sa dočítate v samostatnom článku.

14:22 - Jekaterina Alexandrovová v Hertogenboschi pokračuje v obhajobe svojho jediného triumfu na tráve a stále nestratila ani set. Nasadená Ruska si poradila dvakrát 6:4 s kvalifikantkou Eminou Bektasovou, ktorá sa prvýkrát dostala do štvrťfinále turnaja WTA. Vo svojom úvodnom tohtoročnom semifinále sa stretne s Aljaksandrou Sasnovičovou.

Zostrih zápasu Bektasová - Alexandrovová
Flashscore

13:57 - Frances Tiafoe otočil v Stuttgarte duel hráčov z TOP 20 proti Lorenzovi Musettimu a po víťazstve 6:7, 7:6, 6:2 si zabezpečil prvú semifinálovú účasť na tráve na vrcholnom ATP Tour. O druhé tohtoročné finále si Američan zahrá s Mártonom Fucsovicsom.

Zostrih zápasu Musetti - Tiafoe
Flashscore

13:37 - Rinky Hijikata naďalej skvele využíva svoju druhú šancu na tráve v Hertogenboschi. Austrálčan, ktorý sa do hlavnej súťaže dostal ako lucky loser, vo svojom prvom štvrťfinále na najvyššom okruhu zdolal Mackenzieho McDonalda 5:7, 6:3, 6:1. O svoje najväčšie finále sa stretne s bývalým šampiónom Adrianom Mannarinom alebo krajanom Jordanom Thompsonom.

12:48 - Aljaksandra Sasnovičová uspela vo svojom prvom tohtoročnom štvrťfinále a na tráve v Hertogenboschi pokračuje na ceste za svojím premiérovým triumfom z okruhu WTA. V bielorusko-ruskom súboji za stavu 6:7, 1:3 Ľudmila Samsonovová skrečovala. 

Zostrih zápasu Sasnovičová -Samsonovová
Flashscore

6:39 - Turnaj Bratislava Open má už iba jedného slovenského zástupcu. Alex Molčan vyzve na antuke v hlavnom meste českého protivníka Tomáša Macháča, proti ktorému zaboujej o postup do semifinále.

6:25 - Podľa programu turnaja v S-Hertogenboschi čaká Viktóriu Hrunčákovú náročný piatok. Na holandskej tráve by sa po boku krajanky Terezy Mihalíkovej mala predstaviť v semifinále štvorhry, v ktorom vyzvú bielorusko-gruzínsky pár Sasnovičová - Kalašniková. Následne by v štvrťfinále dvojhry mala nastúpiť proti Američanke Kruegerovej.

6:00 - Všetky aktuálne prebiehajúce turnaje ATP a WTA 250 ponúknu v piatok štvrťfinálové boje. V holandskom S-Hertogenboschi budú o postup do semifinále bojovať traja Austrálčania, v Nottinghame sa predstavia štyria domáci hráči.