Tennis Tracker: Slováci poznajú los kvalifikácie na US Open, Mihalíková neúspešne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Slováci poznajú los kvalifikácie na US Open, Mihalíková neúspešne

Aktualizované
Hrunčáková zabojuje o US Open.
Hrunčáková zabojuje o US Open.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 21. augusta?

23:32 - Tereza Mihalíková a jej spoluhráčka Yifan Xu nezvládli prvé kolo podujatia v Clevelande. Indonézsko-japonské duo Sutjiadiová a Katová ich zdolalo 6:4 6:2.

23:27 - V pondelok v New Yorku vyžrebovali kvalifikáciu posledného grandslamového turnaja roka US Open. Predstavia sa v nej šiesti slovenskí reprezentanti - traja muži a tri ženy. V mužskom pavúku to budú Norbert Gombos, Lukáš Klein a Jozef Kovalík, medzi ženami Viktória Hrunčáková, Rebecca Šramková a Jana Čepelová. Kvalifikačné boje sa vo Flushing Meadows začínajú v utorok 22. augusta. Istú účasť v hlavnom pavúku majú zo Slovákov Alex Molčan a Anna Karolína Schmiedlová.

US OPEN - 1. KOLO KVALIFIKÁCIE - MUŽI:

Norbert GOMBOS - Stefano Travaglia (Tal.)

Lukáš KLEIN - Mariano Navone (Arg.)

Jozef KOVALÍK - Francisco Comesana (Arg.)

US OPEN - 1. KOLO KVALIFIKÁCIE - ŽENY:

Viktória HRUNČÁKOVÁ (9.) - Maria Carleová (Arg.)

Rebecca ŠRAMKOVÁ - Nigina Abduraimovová (Uzb.)

Jana ČEPELOVÁ - Elsa Jacquemotová (Fra.

23:00 - Dominic Thiem pre chorobu vynechal svoj jediný prípravný turnaj pred US Open, kde pred tromi rokmi oslavoval svoj jediný grandslamový triumf a posledný titul. Z podujatia ATP 250 vo Winston-Saleme sa odhlásil ešte pred pondelňajšou súťažou. Francúza Arthura Rinderknecha vyzve namiesto Rakúšana domáci outsider Omni Kumar.

22:23 - Linda Fruhvirtová v Clevelande neprekvapila a prehrala už šiesty raz za sebou. Osemnásťročná Češka nestačila na svetovú sedmičku Caroline Garciovú, ktorá v Ohiu zvíťazila 6:3, 6:2 a prerušila sériu štyroch prehier.

Zostrih zápasu Garciová - Fruhvirtová.
Flashscore

21:40 - Česká tenistka Barbora Krejčíková sa s turnajom WTA v Clevelande rozlúčila už v úvodnom kole. Druhá nasadená hráčka prehrala v pondelok s Dánkou Clarou Tausonovou 4:6, 1:6.

 

Zostrih stretnutia Tausonová - Krejčíková.
Flashscore

21:02 - Bieloruská tenistka Alexandra Sasnovičová sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Clevelande. V úvodnom kole zdolala domácu Američanku Emma Navarrovú 3:6, 6:4 a 7:5.

15:03 - Brandon Nakashima vstúpil do domáceho turnaja ATP 250 vo Winston-Saleme víťazstvom 6:1, 3:6, 7:6 nad Austrálčanom Jasonom Kublerom. 

Zostrih stretnutia Nakashima - Kubler.
Flashscore

09:20 - Odstúpenie z turnaja pred US Open, Venus Williamsová si v Clevelande nezahrá.

08:37 - "Chcel by som opätovať úctu Carlosovi a jeho tímu. Myslím, že všetci sme stratili slová za to, čo robíš na kurte. Si neuveriteľný človek a šampión. Gratulejem k doterajšej úžasnej kariére. Mnohým hráčom sa za celú kariéru nepodarilo dosiahnuť také výšky. Výborne, veľa šťastia tebe aj tvojmu tímu do konca roka," vyjadril sa Djokovič.

Rozhovor s Djokovičom po finále v Cincinnati
Flashscore

08:28 - Novak Djokovič má na konte 1069 víťazstiev, čím sa so zápasovou bilanciou 1069:211 osamostatnil v historickej tabuľke pred Rafaelom Nadalom a Ivanom Lendlom. Viac výhier majú už len Roger Federer (1251) a Jimmy Connors (1274). Srb zaznamenal viac ako pätinu triumfov (249) proti členom TOP 10, šestnásť z nich bolo proti svetovej jednotke.

08:10 - Víťaz rekordných 23 Grand Slamov Djokovič v celkovo 135. finále vybojoval 95. titul, ktorým prekonal historicky tretieho Ivana Lendla. V zbierke má novo rekordných 39 trofejí z podnikov Masters, druhý Nadal ich má 36.

07:49 - Novak Djokovič už po deviatykrát v kariére vyhral turnaj ATP po odvrátení mečbalu. Po štvrtýkrát kritickú situáciu ustál vo finále.

07:05 - Pár dní po vypadnutí z turnaja v Cincinnati čaká Terezu Mihalíkovú a jej spoluhráčku Yifan Xu prvé kolo podujatia v Clevelande. Prekážkou im bude indonézsko-japonské duo Sutjiadiová a Katová.

4:51 - Finálový zápas v Cincinnati medzi dvoma najlepšími tenistami súčasnosti prekonal všetky očakávania. Novak Djokovič zvíťazil v repríze wimbledonského finále nad Carlosom Alcarazom, Španiela zdolal v najdlhšom finále v histórii ATP Tour (od roku 1990) po odvrátení mečbalu a po 3 hodinách a 49 minútach boja 5:7, 7:6, 7:6 a do svojej rekordnej zbierky pridal 39. trofej z turnajov Masters 1000. Celkovo získal svoj 95. titul, čím prekonal Ivana Lendla. Viac informácií nájdete v článku.

Zostrih zápasu Djokovič - Alcaraz
Flashscore

0:40 - Deblistka Miriam Kolodziejová úspešne odštartovala svoju generálku na US Open. V Clevelande v prvom spoločnom zápase s Gruzínkou Oksanou Kalašnikovovou zdolali po odvrátení mečbalu štvrtý nasadený kazašsko-taiwanský pár Anna Danilinová a Su-Wei Hsieh 6:4, 4:6, 11:9.