Krejčíková si v San Diegu zabezpečila tretie tohtoročné finále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Krejčíková si v San Diegu zabezpečila tretie tohtoročné finále

Aktualizované
Zápas medzi Krejčíkovou a Collinsovou trval dve hodiny a 21 minút.
Zápas medzi Krejčíkovou a Collinsovou trval dve hodiny a 21 minút.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 16. septembra?

21:16 - Českí tenisti ovládli svoju skupinu finálového turnaja Davisovho pohára vo Valencii s drvivou bilanciou 9:0 a zabezpečili si lepší žreb pre novembrové štvrťfinále. Po Španieloch a Kórejčanoch zdolali aj Srbov 3:0 na zápasy. Posledný bod získali Tomáš Macháč a Adam Pavlásek po výhre 7:5, 6:7, 10:3 nad svetovou jednotkou Novakom Djokovičom a Nikolom Čačičom.

20:27 - Fíni sa prekvapujúco dostali do štvrťfinále Davisovho pohára a sú jedným z možných súperov českých tenistov. V chorvátskom Splite v priamom súboji o druhé miesto v skupine zdolali Američanov, keď Otto Virtanen porazil Mackenzieho McDonalda 7:6, 1:6, 7:6 a Emil Ruusuvuori Tommyho Paula 7:6, 6:4.

19:26 - Austrálski tenisti oslavujú postup do štvrťfinále Davisovho pohára. Postup z B-skupiny v Manchestri si zabezpečili víťazstvom 3:0 nad Švajčiarmi, pričom vo štvorhre bodovali Thanasi Kokkinakis, Alex De Minaur a Matthew Ebden s Maxom Purcellom.

19:01 - Kanadskí obhajcovia titulu vyhrali v Bologni bez Félixa Augera-Aliassima a len s Denisom Shapovalovom na lavičke náhradníkov svoj siedmy zápas v Davisovom pohári a oslavujú postup do štvrťfinále. Poistku im dal 200. hráč sveta Alexis Galarneau, ktorý zdolal Čiľana Alejandra Tabilu 6:3, 7:6.

16:00 - Trojnásobný grandslamový šampión Andy Murray po piatkovom víťazstve v Davisovom pohári proti Švajčiarovi Leandrovi Riedimu priznal, že pre zápas zmeškal pohreb svojej starej mamy. Tridsaťšesťročného tenistu premohli, po stretnutí trvajúcom viac ako tri hodiny, emócie.

15:10 - Po úvodnom dni duelu 1. svetovej skupiny Davisovho pohára remizujú Slováci s domácim Gréckom 1:1. O vyrovnávajúci bod pre grécke farby sa na harde v Aténach zaslúžil Stefanos Tsitsipas, ktorý viedol nad Lukášom Kleinom 6:7 (3), 7:6 (5), 4:0, keď jeho súper zápas skrečoval pre zdravotné problémy.

11:35 - Slovenskí tenisti vedú po úvodnej dvojhre duelu 1. svetovej skupiny Davisovho pohára nad domácim Gréckom 1:0. O prvý bod pre tím kapitána Tibora Tótha sa na harde v Aténach postaral Alex Molčan, ktorý deklasoval Alexandrosa Skorilasa 6:1, 6:1. Sledujte s nami priebeh Davis Cupu.

10:00 - Novak Djokovič odohral na tohtoročných grandslamových turnajoch maximálny počet zápasov (28), takže nie je prekvapením, že na kurtoch strávil najviac času. Grék Stefanos Tsitsipas a Španiel Carlos Alcaraz odohrali o viac ako 27 hodín menej.

08:52 - Najvyššie nasadená Lin Ču zvíťazila na turnaji WTA 250 v japonskej Osake nad svojou krajnkou Sin-jü Wang 7:5, 7:6 a druhýkrát v kariére postúpila do finále. Nadviazať na tohtoročný triumf v Hua Hin bude chcieť 29-ročná Číňanka proti o dekádu mladšej Američanke Ashlyn Kruegerovej (h2h 0:0).

06:15 - Ashlyn Kruegerová vo svojom prvom semifinále na okruhu WTA v japonskej Osake zdolala domácu Maiu Hontamovú 6:3, 6:3 a bez straty setu postúpila do finále. 

06:09 - Bývalá víťazka Australian Open Sofia Keninová porazila na turnaji WTA 500 v San Diegu krajanku Emmu Navarrovú 6:2, 5:7, 6:4, pričom prvýkrát od French Open 2020 a ôsmykrát v kariére postúpila do finále. O svoj šiesty titul si 24-ročná Američanka zahrá s Barborou Krejčíkovou (h2h 0:1).

03:50 - Barbora Krejčíková zdolala na turnaji WTA 500 v San Diegu Danielle Collinsovú 3:6, 7:5, 6:2 a vylepšila svoju tohtoročnú semifinálovú bilanciu na 3:0. O svoj siedmy titul v celkovo 11. finále bude hrať s ďalšou Američankou Sofiou Keninovou.

Zostrih súboja.
Flashscore