Koniec Mihalíkovej v San Diegu po výraznej strate vedenia

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Koniec Mihalíkovej v San Diegu po výraznej strate vedenia
Aktualizované
Na sieti Slovenka Mihalíková, vzadu Číňanka Su Ji-fan.
Na sieti Slovenka Mihalíková, vzadu Číňanka Su Ji-fan.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 15. septembra?

22:01 - Britskí tenisti zdolali na domácej pôde v Manchestri aj svojho druhého súpera 2:1 a sú blízko postupu do štvrťfinále. Po Austrálčanoch si poradili so Švajčiarmi, pričom rozhodujúci bod získali vo štvorhre Daniel Evans a Neil Skupski, ktorí vyhrali proti Dominicovi Strickerovi a Stanovi Wawrinkovi 6:3, 6:3.

21:07 - Lorenzo Sonego zdolal na domácej pôde v Bologni po odvrátení štyroch mečbalov Nicolasa Jarryho 3:6, 7:5, 6:4. V zápase medzi Talianskom a Čile vyrovnal na 1:1 a udržal krajinu z Apeninského polostrova v hre o postup zo skupiny.

20:15 - Fínski tenisti zdolali v Davisovom pohári v Splite domácich Chorvátov už po dvojhrách, keď Otto Virtanen zdolal Dina Przmica 6:4, 3:6, 6:3 a Emil Ruusuvuori Bornu Goja 7:6, 6:4. Severania sa teraz stretnú s Američanmi v priamom súboji o postup do štvrťfinále.

19:40 - Tridsaťosemročný Stan Wawrinka zdolal na pôde v Manchestri svetovú sedemnástku Camerona Norrieho 7:5, 6:4, čím vyrovnal stav zápasu s Britmi na 1:1 a udržal Švajčiarov v hre o postup.

19:29 - Svetová štvorka Holger Rune márne čaká na víťazstvo od štvrťfinále Wimbledonu. Siedmu prehru v rade utrpel v daviscupovej baráži proti Thiagovi Monteirovi, s ktorým prehral po troch hodinách boja 7:6, 6:7, 2:6. Dánsko tak prehráva s Brazíliou 0:1

18:58 - Novak Djokovič pomohol Srbsku päť dní po triumfe na US Open postúpiť do štvrťfinále Davisovho pohára. Svetová jednotka zdolala vo Valencii domáceho Alejandra Davidoviča 6:3, 6:4 po zisku posledných piatich gemov a poslala svoju krajinu nielen do vedenia 2:0, ale aj do vyraďovacej fázy novembrového turnaja o šalátovú misu v Málage.

17:28 - Andy Murray na domácej pôde v Manchestri po viac ako trojhodinovej bitke zdolal Leandra Riediho 6:7, 6:4, 6:4 a dostal Britov do vedenia 1:0 v dôležitom daviscupovom zápase proti Švajčiarom.

13:00 - Lin Ču doplnila semifinálovú zostavu na turnaji WTA 250 v japonskej Osake. Nasadená jednotka a víťazka februárového podujatia v Hua Hin zdolala Elizabeth Mandlikovú 6:3, 6:2 a zahrá si o svoje druhé finále na hlavnom okruhu. V sobotu ju čaká derby proti jej rozbehnutej krajanke Xinyu Wang.

10:51 - Mai Hontamová na domácej pôde v Osake po obrate zdolala Arianne Hartonovú 6:7, 6:4, 6:1 a zabezpečila si účasť vo svojom prvom semifinále na okruhu WTA. Dvadsaťštyriročná Japonka sa v ňom stretne s tínedžerkou Ashlyn Kruegerovou a bude bojovať o svoje prvé finále na väčšom podujatí ako W60.

09:59 - Xinyu Wangová nadväzuje na skvelé výkony z US Open Series v japonskej Osake. Mladá Číňanka, ktorá vyhrala 15 z posledných 17 duelov, po takmer trojhodinovej bitke prekonala Juliu Putincevovú 7:6, 6:7, 6:3 a po tretí raz sa prebojovala do semifinále turnajov WTA. 

09:56 - Ashlyn Kruegerová pokračuje na podujatí WTA 250 v Osake v suverénnych výkonoch. Po Kateryne Baindlovej a Jessice Ponchetovej nedala 19-ročná Američanka šancu po zranení sa vracajúcej Anne Kalinskej, aby po triumfe 6:3, 6:1 postúpila prvýkrát v kariére na najvyššom okruhu do semifinále.

09:31 - "Bolo tu veľa vzostupov a pádov, nielen dnes, ale počas celej mojej tenisovej kariéry. Stáť tu teraz s vedomím, že som získala svoje prvé víťazstvo proti hráčke v TOP 10, je naozaj výnimočné. Po celú dobu mám okolo seba veľa skvelých ľudí. Ďakujem im za to. A ďakujem aj vám, že ste mi pomohli dostať sa až sem," uviedla v San Diegu Emma Navarrová po výhre nad Mariou Sakkariovou a prvom skalpe hráčky elitnej desiatky.

Rozhovor Navarrovej po zápase.
Flashscore

09:20 - "Mám ju veľmi rada, takže bolo naozaj ťažké proti nej hrať a naviac je veľkou obľúbenkyňou fanúšikov. Dnes som to fakt cítila. Chcem povedať, že bojovala a viem, že bude bojovať stále, až do konca. Ja som len dúfala, že to dopodávam," povedala Barbora Krejčíková po výhre nad Beatriz Haddadovou Maiovou v San Diegu a postupe do semifinále.

Rozhovor Krejčíkovej po zápase.
Flashscore

08:10 - Novak Djokovič sa postavil na obranu Carlosa Alcaraza, ktorý tento týždeň vynechal zápasy Davisovho pohára, keď povedal, že 20-ročný Španiel je síce mladý, ale nie je to superman. Čítajte viac.

07:05 - Emma Navarrová na domácej "päťstovke" v San Diegu zdolala vo svojom najväčšom štvrťfinále kariéry Grékyňu Mariu Sakkariovú 6:4, 0:6, 7:6. Tretíkrát v kariére a prvý raz na okruhu WTA vyhrala duel, v ktorom dostala "kanára", pričom na druhý pokus si vzala skalp hráčky TOP 10. Vo svojom druhom a zároveň najväčšom životnom semifinále bude 22-ročná Američanka usilovať o premiérové finále proti krajanke Sofii Keninovej (h2h 0:0).

Zostrih súboja.
Flashscore

04:50 - Barbora Krejčíková zdolala na turnaji WTA 500 v San Diegu svetovú dvadsiatku Beatriz Haddadovú Maiovú z Brazílie 6:4, 6:3 a ani v treťom vzájomnom zápase nestratila hoci iba set. O tretie tohtoročné finále si 27-ročná Češka zahrá s Daniellou Collinsovou (h2h 0:0).

Zostrih súboja.
Flashscore

01:40 - Tereza Mihalíková nepostúpila so svojou deblovou partnerkou Su Ji-fan do semifinále v rámci turnaja v San Diegu. Nad ich sily bol japonsko-poľský pár Katová/Sutjiadiová po výsledku 6:4 a 7:5. Slovenka s Číňankou pritom vyrovnali v prvom sete z 1:4 na 4:4, v druhom dokonca viedli 5:0 na gemy, ale ani to im nepomolo k zisku setu.