Kytnár ľutoval zahodené šance, Michalovce sa po zmenách zomkli a vyhrali na ľade favorita

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kytnár ľutoval zahodené šance, Michalovce sa po zmenách zomkli a vyhrali na ľade favorita

Zemplínčania uspeli v hlavnom meste.
Zemplínčania uspeli v hlavnom meste.TASR
Hokejisti Michaloviec cestovali na utorkový zápas Tipos extraligy s negatívnou sériou piatich prehier v sérii.

Na ľade obhajcu titulu Slovana Bratislava im však parádne vyšli dve presilovky a po obetavom výkone sa tešili z triumfu 3:2. Domáci išli do vedenia už 2. minúte po góle Fomynicha, ale v druhej tretine otočili skóre Zabusovs a Žitný. Začiatok tretej tretiny vyšiel opäť Slovanu, keď vyrovnal Haščák, ale potom sa presadil už len Michalovčan Osburn.

"Robili sme veľmi veľa chýb a hlavne prvej tretine. Nehrali sme jednoducho a nedržali puk v pásme, ale sme ho odovzdávali súperovi. V druhej tretine z toho vyplynuli dve presilovky a dostali sa na koňa," povedal po zápase útočník Slovana Milan Kytnár.

Slovan mal za sebou štyri víťazné zápasy, ten utorkový domáci mu však nevyšiel podľa predstáv: "Mali sme veľa šancí, jednoducho sme nedali góly," dodal Kytnár.

Hostia využili dve početné výhody, tú druhú v zápase premenil Žitný: "Po tom, čo sa u nás v klube udialo, sme sem išli s tým, že chceme vyhrať. Zomkli sme sa, bol to parádny tímový výkon. Využili sme presilovky a chalani parádne ubránili oslabenia. Verím, že tento triumf nás nakopne, ideme bojovať ďalej," uviedol strelec druhého gólu Michaloviec.