Murray zvládol šláger s Berrettinim. Klein bude uzatvárať program

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Murray zvládol šláger s Berrettinim. Klein bude uzatvárať program
Podarí sa Kleinovi prejsť cez amerického súpera?
Podarí sa Kleinovi prejsť cez amerického súpera?Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 20. marca?

23:35 - Po Marii Bouzkovej a Linde Fruhvirtovej neuspela v stredu v prvom kole v Miami ani Karolína Plíšková, ktorá po senzačnom februári vypadla aj v marci na druhej tisícke. Bývalá svetová jednotka podľahla 4:6, 6:2, 2:6 svojej kamarátke Donne Vekičovej, s ktorou si zhoršila bilanciu na 7:3. Chorvátka sa v druhom kole stretne s Jekaterinou Alexandrovovou.

23:13 - Andy Murray v stredu zvládol prvé kolo turnaja Masters v Miami proti Matteovi Berrettinimu, ktorý sa pred niekoľkými dňami vrátil na kurty po ďalšej zdravotnej prestávke. Bývalý líder renkingu a dvojnásobný šampión turnaja floridskej tisícky zdolal bývalú svetovú šestku po obrate 4:6, 6:3, 6:4. O prvú víťaznú sériu od augustového semifinále v Toronte si zahrá s Tomásom Martínom Etcheverrym.

18:35 - Sloane Stephensová jasne zvíťazila v zápase prvého kola medzi grandslamovými šampiónkami na turnaji WTA 1000 v Miami. Víťazka z roku 2018 zmietla 6:2, 6:3 bývalú svetovú jednotku Angelique Kerberovú vracajúcu sa po materskej prestávke a v druhom kole vyzve nasadenú semifinalistku vlaňajšieho turnaja Soranu Cirsteovú.

17:55 - Svetová jednotka Iga Swiateková bude hrať na Miami Open prvýkrát od svojho predminuloročného triumfu a v úvodnom zápase sa stretne s nebezpečnou Camilou Giorgiovou.

17:35 - Marie Bouzková ani na prebiehajúcom turnaji Masters 1000 v Miami nedosiahla na svoju prvú víťaznú sériu od januára a druhú v tejto sezóne, keď prehrala s Ču Lin 2:6, 4:6 a neobháji vlaňajšie tretie kolo. Číňanka, ktorá prerušila šnúru piatich prehier, sa v druhom kole stretne s piatou nasadenou Jessicou Pegulovou.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

16:50 - Dominic Thiem v prípade zlých výsledkov v tejto sezóne ukončí kariéru. Grandslamový šampión a bývalý tretí hráč sveta nenašiel svoju formu ani na challengeri v Zadare. V Chorvátsku sa ako nasadená jednotka prvýkrát v tomto roku prebojoval cez prvé kolo, no v nasledujúcom ho zdolal 2:6, 1:6 krajan Lukas Neumayer. Rakúšan bude ďalším súperom Jonáša Forejtka.

13:20 - Slovenská dvojica Jozef Kovalík - Igor Zelenay neuspela v osemfinále chorvátskeho challengru. Na turnaji v Zadare podľahla švédsko-holandskému duu Bergevi/Veldheer 6:4, 3:6, 7:10.

10:10 - Bieloruska Aryna Sabalenková bude štartovať na turnaji WTA v Miami aj napriek úmrtiu svojho partnera Konstantina Kolcova. Bývalý bieloruský hokejista zomrel v pondelok, podľa polície v Miami spáchal samovraždu. Čítajte viac. 

07:10 - Slovák Lukáš Klein sa po postupe do hlavnej fázy turnaja Masters v americkom Miami predstaví v noci na štvrtok proti domácemu tenistovi. Súboj s Alexom Michelsenom s plánovaným začiatkom o 01:30 SEČ (pravdepodobne sa posunie na neskôr) proti sebe postaví 73. a 128. hráča rebríčka ATP, zároveň uzavrie stredajší program mužov na východe USA. Pre aktérov pôjde o prvý vzájomný stret, pričom bitka o druhé kolo na "tisícke" favorita nemá.