Naše sebavedomie nie je také nízke, ako si ľudia myslia, hovorí Castagne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Naše sebavedomie nie je také nízke, ako si ľudia myslia, hovorí Castagne
Naše sebavedomie nie je také nízke, ako si ľudia myslia, hovorí Castagne
Naše sebavedomie nie je také nízke, ako si ľudia myslia, hovorí CastagneProfimedia
Chorvátsko a Belgicko, druhé a tretie mužstvo z ostatných majstrovstiev sveta v Rusku, prežívajú v Katare odlišné emócie. Kým Chorváti sa dostali z nevýraznej remízy na úvod proti Maroku (0:0) a proti Kanade si zastrieľali (4:1), Belgičania sú v zlom rozpoložení a hrozí, že sa s turnajom vo štvrtok rozlúčia.

V skupine F má Chorvátsko štyri body, rovnako ako Maroko, ktoré je favoritom v dueli s už vyradenou Kanadou. Belgicko má body tri, ale po dvoch stretnutiach sa v jeho radoch objavilo niekoľko konfliktov, ktoré by mohli vyeskalovať, ak sa im nepodarí postúpiť medzi najlepšiu šestnástku.

"V utorok sme mali s hráčmi dôležitú poradu. Veľa sme si povedali. Predovšetkým sme sa rozprávali o tom, že posledný zápas je stále pred nami a to je najdôležitejšie," zdôraznil kapitán Eden Hazard.

Tabuľka skupiny F.
Tabuľka skupiny F.Flashscore

Hazard bol vyslaný pred novinárov so spoluhráčom Thibautom Courtoisom, namiesto pôvodne očakávaného Yannicka Carrasca a mladíka Arthura Theateho. A to všetko v snahe upokojiť fámy, ktoré sa preberali v médiách po prehre s Marokom 0:2

Podľa belgickej a francúzskej tlače sa totiž tréningový kemp tímu v prostredí Hilton Salwa Beach na juhu Kataru stal miestom problémov. Slovných a dokonca fyzických stretoch, do ktorých sa zapojilo niekoľko opôr, vrátane Hazarda, Kevina De Bruyneho a Jana Vertonghena.

"Vieme, že si prechádzame trochu zložitejším obdobím, než na aké sme boli zvyknutí. Mali sme hodinovú debatu, počas ktorej sme si povedali dobré, ale aj zlé veci, ktoré sa nám nepáčili. Všetko sme si vyrozprávali," doplnil Hazard, ale do detailov zachádzať nechcel. 

K situácii sa na stredajšej tlačovej konferencii vyjadril tiež obranca Timothy Castagne"Je potrebné, aby sme bojovali jeden za druhého, no to sme ešte neurobili. Naše sebavedomie ale nie je tak nízke, ako si ľudia myslia," uzavrel.