Našla Chelsea svoj diamant? Casadei prežil vydarený debut v modrom drese

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Našla Chelsea svoj diamant? Casadei prežil vydarený debut v modrom drese

Taliansky futbalista pri svojej premiére zaujal.
Taliansky futbalista pri svojej premiére zaujal.Profimedia
Taliansky stredopoliar Cesare Casadei (20) zaujal vo svojom prvom zápase za A-tím londýnskej Chelsea, ktorá sa momentálne pripravuje na novú sezónu v Spojených štátoch amerických.

Bývalý hráč Interu Miláno bol najlepším strelcom majstrovstiev sveta hráčov do 20 rokov v Argentíne a vyhlásili ho za najlepšieho hráča turnaja. Do londýnskeho celku prestúpil minulý rok za zhruba 15 miliónov eur. Išlo o pomerne vysokú sumu za hráča, ktorý sa nikdy neobjavil v prvom mužstve Milánčanov, no zdá sa, že anglická strana vedela, čo robí.

Casadei strávil prvú polovicu sezóny v tíme do 21 rokov, následne odišiel na hosťovanie do druholigového Readingu, kde si zvykal na ostrovný štýl futbalu a v priebehu 1111 minút na trávniku ukázal svoj potenciál.

Pôvodné správy hovorili o plánoch Chelsea poslať mladíka hosťovať do niektorej z top líg, vážny záujem o prestup údajne prejavil aj turínsky Juventus, do úvahy však prichádza aj možnosť, že Casadei v novom ročníku v klube zostane.

Svoj debutový zápas absolvoval proti Wrexhamu (5:0) a na lopte pôsobil veľmi istým dojmom, dobre nahrával a niektorí fanúšikovia označili jeho štýl hry za "progresívny". Odohral navyše celý duel a okrem žltej karty si na konto pripísal aj asistenciu.