Neporazená Chochlíková nastúpi proti obávanej Nemke, v súboji bude outsiderkou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Neporazená Chochlíková nastúpi proti obávanej Nemke, v súboji bude outsiderkou
Úspechmi ovenčená Slovenka sa v Ostrave pokúsi prekvapiť.
Úspechmi ovenčená Slovenka sa v Ostrave pokúsi prekvapiť.Oktagon MMA
Slovenská bojovníčka Monika Chochlíková (26) bude mať v sobotu 3. decembra plné ruky práce. Na turnaji Oktagon 37 v Ostrave ju čaká najväčšia výzva kariéry v podobe zápasu s Nemkou Katharinou Dalisdovou (31).

Zdá sa, že na čo zástupkyňa Victory Gym Trenčín siahne, premení sa na zlato. Chochlíková patrí medzi najoceňovanejšie bojovníčky na československej scéne. Majsterka sveta a Európy v disciplínach K-1 a muay thai začala pred dvomi rokmi postupne budovať svoju kariéru vo svete MMA.

V domácej organizácii Oktagon MMA si odniesla z dvoch zápasov dve víťazstvá. Uspela aj v debute v druhej najväčšej MMA organizácii sveta Bellator MMA a svoju bilanciu 3-0 by chcela vylepšiť proti skúsenej Dalisdovej. Nebude to mať ale jednoduché.

Rodáčka z Frankfurtu je považovaná za najlepšiu bojovníčku z Nemecka a ak sa bližšie pozrieme na jej bilanciu 7-3, zistíme, že väčšinu zápasov vyhrala na body. Dôvodom, prečo sa Chochlíková rozhodla ísť do zápasu, je vystúpenie z komfortnej zóny.

"Je to pre mňa veľká výzva. Mnoho bojovníčok s podobnými bilanciami so mnou odmietlo zápasiť a teraz som trochu zariskovala. Chcem vidieť, čo som sa naučila na tréningu a či to dokážem použiť v ostrom súboji. S Dalisdovou to bude o niečo ťažšie," prezradila v rozhovore pre mymmanews.

Slovenke rola outsiderky vyhovuje. "Môžem len prekvapiť. V MMA som si ako favorit nepripadala nikdy, lenže kurzy tomu príliš neodpovedali. Stávkové kancelárie tentokrát veria omnoho viac mojej súperke. Aby bol na mňa tak veľký kurz, to sa mi nestalo už niekoľko rokov," vyjadrila sa pre server kaocko.