Neporazený Sinner vo finále v Rotterdame, Fritz na ceste za obhajobou v Delray Beach

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Neporazený Sinner vo finále v Rotterdame, Fritz na ceste za obhajobou v Delray Beach
Fritz je v Delray Beach dva víťazné zápasy od obhajoby titulu.
Fritz je v Delray Beach dva víťazné zápasy od obhajoby titulu.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 17. februára?

22:20 - Tommy Paul v súboji o finále v Delray Beach zdolal svojho krajana Francisa Tiafoea hladko dvakrát 6:2 a vyrovnal vzájomnú bilanciu na 3-3. Tretí nasadený Paul postúpil na domácej pôde do svojho druhého finále v priebehu dvoch týždňov a pokúsi sa nadviazať na titul z Dallasu.

21:05 - Šampión nedávneho Australian Open Jannik Sinner zopakoval minuloročné finále v Rotterdame a tento rok je stále neporazený. V semifinále druhý rok po sebe zdolal domáceho hráča Tallona Griekspoora 6:2, 6:4. O titul sa svetová štvorka stretne s Austrálčanom Alexom De Minaurom.

18:30 - Svetová jednotka a šampiónka posledných dvoch ročníkov Iga Swiateková (22) si vo finále Qatar Open poradila s neobľúbenou súperkou Jelenou Rybakinovou (24), s ktorou prehrala posledné tri duely. V Dauhe však Kazašku zdolala v dvoch setoch 7:6, 6:2 a získala svoj prvý tohtoročný titul a skompletizovala hetrik v katarskej metropole. Poľka sa stala prvou trojnásobnou víťazkou v histórii tohto podujatia. Čítajte viac.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

16:43 - Alex De Minaur vo svojom prvom rotterdamskom semifinále zdolal Grigora Dimitrova 6:4, 6:3, odplatil mu minuloročnú štvrťfinálovú prehru a ujal sa vedenia vo vzájomnej bilancii. Vo finále si Austrálčan zahrá proti Jannikovi Sinnerovi alebo domácemu Tallonovi Griekspoorovi.

15:01 - Demi Schuursová a Luisa Stefaniová získali titul vo štvorhre na turnaji Qatar Open. Nasadený piaty pár vo finále zdolal Američanky Caroline Dolehideovú a Desirae Krawczykovú 6:4, 6:2. Holandsko-brazílska dvojica dominovala celému turnaju bez straty setu.

13:00 - Slovák Lukáš Klein sa prebojoval do finále kvalifikácie na turnaji ATP v katarskej Dauhe. Siedmy najvyššie nasadený zdolal v úvodnom kole Beibita Žukajeva z Kazachstanu 6:4, 6:3. V boji o postup do hlavnej súťaže ho čaká dvojka "pavúka" Francúz Alexandre Müller.

07:20 - Svetová deviatka Taylor Fritz z USA na ceste za obhajobou vlaňajšieho triumfu v Delray Beach zdolal vo štvrťfinále svojho krajana Rinkiho Hijikatu 6:3, 6:3 a prvýkrát v tomto roku postúpil do semifinále. Hijikata si mohol pripísať prvý skalp hráča TOP 10, ale v súboji si nevytvoril ani jeden brejkbal. Fritz sa v semifinále stretne s Marcosom Gironom.

07:00 - Američan Marcos Giron porazil vo štvrťfinále v Delray Beach v prvom vzájomnom dueli krajana Patricka Kypsona dvakrát 6:4 a zaznamenal siedme víťazstvo z posledných ôsmich zápasov. Giron je po nedeľňajšom halovom finále v Dallase opäť medzi štyrmi najlepšími hráčmi turnaja. Kypson svoje premiérové štvrťfinále na okruhu ATP nezvládol, keď proti Gironovi nezískal ani jeden brejkbal.

06:45 - Čiľan Nicolás Jarry postúpil do semifinále v Buenos Aires po tom, čo Tomás Martín Etcheverry musel zo zápasu odstúpiť pre zranenie pravej nohy. Jarry prehral úvodný set 4:6, ale v druhom bol úspešnejší a vyhral ho 7:5. Etcheverry následne oznámil, že nemôže pokračovať. Jarry sa vo svojom prvom tohtoročnom semifinále stretne s Carlosom Alcarazom.

06:00 - Carlos Alcaraz zdolal na antuke v Buenos Aires Taliana Andreu Vavassoriho 7:6 a 6:1 a prvýkrát v tejto sezóne postúpil do semifinále. Alcaraz v argentínskej metropole obhajuje titul z minulého roka.