Noc tesných výsledkov v NHL, Fehérváryho Capitals opäť zdolali Columbus

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Noc tesných výsledkov v NHL, Fehérváryho Capitals opäť zdolali Columbus

Slovenský zadák prispel k úspechu bohatou minutážou.
Slovenský zadák prispel k úspechu bohatou minutážou.Profimedia
Zámorská hokejová liga číslo jeden ponúkla skromný program v podobe troch súbojov. Slovenskú vlajku zastupoval iba Martin Fehérváry (23) a radoval sa z výhry proti Blue Jackets.

Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings 5:4 pp

Domáci káder privítal na svojom ľade mužstvo Kings a zaknihoval šiestu výhru v rade. S nádejami Hurricanes to pri tom nevyzeralo vôbec dobre. Aktuálne druhému celku Východnej konferencie nevyšla prostredná tretina, po ktorej prehrával už 1:4. Záverečné dejstvo ale prinieslo vyrovnanie a hrdinom zápasu sa počas presilovky v predĺžení stal Sebastian Aho. Hosťom patrí po prehre štvrté miesto západu.

Columbus Blue Jackets - Washington Capitals 3:4 pp

Tím z hlavného mesta USA pricestoval do Columbusu, proti ktorému sa v tomto roku postavil už po tretí raz. Úvodné dva prípady priniesli víťazstvá Capitals, inak to nebolo ani do tretice. V základnej hracej dobe bol ťahúňom hostí hlavne dvojgólový van Riemsdyk. Po 60 minútach smeroval duel do svojej ďalšej časti, o osude stretnutia rozhodol v 26. sekunde predĺženia Jevgenij Kuznecov. Slovenský obranca Martin Fehérváry pomohol k výhre viac než 20-minútovým pobytom na klzisku.

Montreal Canadiens - Ottawa Senators 4:5

Druhýkrát v priebehu troch dní si svoje sily zmerali kádre Canadiens a Senators. Posledný vzájomný stret ponúkol zo strany Ottawy päť presných zásahov, totožný počin sa kanadskému celku podaril aj tentoraz. Najväčšiu zásluhu má na tom Tim Stützle s bilanciou dvoch gólov a dvoch asistencií. Skvelo mu sekundoval spoluhráč Thomas Chabot, ktorý si pripísal tri gólové prihrávky. O všetkom dôležitom ale rozhodol kapitán Brady Tkachuk víťaznou ranou v predposlednej minúte. Hostia tak zaznamenali štvrté víťazstvo po sebe, Montreal ťahá rovnako dlhú šnúru prehier.