Penaltová dráma pre Trnavu, Ruža nevyužila vylúčenie a v Slovnaft Cupe končí

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Penaltová dráma pre Trnavu, Ruža nevyužila vylúčenie a v Slovnaft Cupe končí
Aktualizované
Radosť hráčov Komárna, ktorí strelili Moravciach dva góly.
Radosť hráčov Komárna, ktorí strelili Moravciach dva góly.FB: KFC Komárno
Futbalisti fortunaligového FC ViOn Zlaté Moravce vypadli v osemfinále Slovenského pohára - Slovnaft Cupu. V utorok prehrali na ihrisku druholigového KFC Komárno 0:2. Skalica, napriek vylúčeniu, uspela proti Ružomberku na penalty. Pokutové kopy museli rozhodnúť aj v malom Ríme.

FC Spartak Trnava - MFK Zemplín Michalovce 2:2 (0:0) - 4:3 v rozstrele

Góly: 49. Boateng, 79. Daniel - 57. Jánošík, 88. Marcin

Trnava na domácom štadióne viedla s Michalovcami len osem minút, keď na gól Kelvina Boatenga odpovedal Lukáš Jánošík. O polhodinu sa to takmer navlas zopakovalo.

Obhajcov trofeje poslal v 79. minúte do vedenia Erik Daniel, no o deväť minút vyrovnal Matúš Marcin a išlo sa do penált. Tie boli ako na horskej dráhe. Nakoniec rozhodol Spartak v siedmej sérii. Úspešný bol Sebastian Kóša. Na druhej strane nepremenil svoj pokus Daniel Magda.

KFC Komárno - FC ViOn Zlaté Moravce 2:0 (1:0)

Góly: 62. Šmehýl, 90.+3 Nguidjol

Po bezgólovom prvom polčase sa dostali domáci hráči do vedenia v 61. minúte, keď sa presadil Šimon Šmehýl a v nadstavenom čase definitívne spečatil postup tretieho tímu II. ligy do štvrťfinále Bayemi Nguidjol.

MFK Skalica - MFK Ružomberok 1:1 (1:0) - 4:3 v rozstrele

Góly: 14. Šebesta - 64. Bobček, ČK: 45. Baumgartner (Skalica)

V súboji fortunaligistov medzi domácou Skalicou a Ružomberkom sa zrodila v riadnom čase remíza. Záhoráci išli do vedenia v 14. minúte po góle Daniela Šebestu, krátko pred polčasom ale išiel predčasne pod sprchy Denis Baumgartner a presilovku hostí využil v 64. minúte Tomáš Bobček. V rozstrele nakoniec postúpili hráči Skalice po triumfe 4:3.

FK Humenné - 1. FC Tatran Prešov 0:1 (0:1)

Gól: 16. Dolný

Uspel tiež druhý tím druhej najvyššej súťaže Prešov, ktorý vyhral v regionálnom derby na ihrisku Humenného gólom Jozefa Dolného.