Prekvapenie v Indian Wells na úkor trojky, vytrápili sa Medvedev so Zverevom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Prekvapenie v Indian Wells na úkor trojky, vytrápili sa Medvedev so Zverevom
Christian Garin vyradil trojku podujatia v dvoch setoch.
Christian Garin vyradil trojku podujatia v dvoch setoch.Profimedia
Tenisový Indian Wells pokračuje už bez trojky turnaja. Po tom, čo vypadol druhý nasadený Stefanos Tsitsipas (24), skončil v nedeľu aj Casper Ruud (24).

Koniec Ruuda

Cristian Garín - Casper Ruud 6:4, 7:6 (2)

Ruud sa s turnajom ATP Masters 1000 v kalifornskom Indian Wells rozlúčil v 3. kole dvojhry. Nór podľahol Čiľanovi Cristianovi Garínovi v dvoch setoch 4:6, 6:7 (2).

V poradí až 97. hráč rebríčka ATP brejkol v prvom sete súpera raz, v druhom tiež. Ako najdôležitejšia sa ukázala ôsma hra za stavu 4:3 pre Ruuda. Severan nevyužil dva brejkbaly, set vyvrcholil v tajbrejku.

Štatistické okienko.
Štatistické okienko.Flashscore

Garín narazí v osemfinále na Španiela Alejandra Davidovicha Fokinu, ktorý ako turnajová dvadsaťtrojka zdolal trinásteho nasadeného Rusa Karena Chačanova.

Trápenie favoritov

Alexander Zverev - Emil Ruusuvuori 7:5, 1:6, 7:5

Nemec Alexander Zverev čelil za stavu 4:4 v rozhodujúcom sete trom brejkbalom fínskeho súpera. Emil Ruusuvuori sa o ďalšie prekvapenie Indian Wells nepostaral, hoci bol k tomu blízko. Zverev si servis ustrážil a svojho protivníka obral o podanie v záverečnej hre, keď premenil hneď prvý mečbal stretnutia.

Daniil Medvedev - Iľja Ivaška 6:2, 3:6, 6:1

Do osemfinále sa prebojoval aj piaty nasadený Daniil Medvedev, ktorý si poradil s Bielorusom Iľjom Ivaškom. Po úvodnom sete sa zdalo, že to bude rýchly proces, aktéri sa na kurte nakoniec zdržali 106 minút. Medvedev mohol ukončiť súboj "kanárom", ale nevyužil tri brejkbaly za stavu 5:0. 

Andrej Rubľov - Ugo Humbert 7:5, 6:3

Na turnaji pokračuje aj ďalší Rus. Andrej Rubľov sa z favoritov vytrápil najmenej, hoci oba sety trvali približne 40 minút. Francúz Ugo Humbert bojoval statočne, na úvod zápasu viedol 3:0 aj 4:1, ale inak šestku podujatia výraznejšie nepreveril.

V pondelok hrá Molčan

Pondelkový program mužov zahŕňa aj vystúpenie Slováka Alexa Molčana, ktorý zabojuje o osemfinále proti Maďarovi Mártonovi Fucsovicsovi. Zaujímavosťou je, že pôjde vôbec o prvú konfrontáciu týchto tenistov. Miernym favoritom je rodák z Níreďházy.

Pozrite si kompletný výsledkový servis mužov na Indian Wells