Rabiot sa koncentruje na svoje výkony, špekulácie zatiaľ nerieši

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rabiot sa koncentruje na svoje výkony, špekulácie zatiaľ nerieši

Francúz zatiaľ nechce o svojej budúcnosti hovoriť.
Francúz zatiaľ nechce o svojej budúcnosti hovoriť.Profimedia
Adrien Rabiot (27) bude po štyroch rokoch opäť riešiť svoju budúcnosť. Francúzskemu stredopoliarovi sa končí zmluva v Juventuse a o novej zatiaľ nerokoval. Hoci nevylúčil predĺženie kontraktu, momentálne sa sústredí výlučne na svoje výkony.

Rabiot prišiel do Turína zadarmo v roku 2019 z PSG. O jeho služby sa zaujíma Newcastle United, futbalista požaduje ročný plat 10 miliónov eur. "Momentálne na takéto veci nemyslím. Rád pomôžem tímu, potom sa uvidí. Som tu šťastný, preto dávam toľko gólov a som si istý, že ich ešte niekoľko pridám," vyjadril sa.

Rabiot v tejto sezóne odvádza v drese Juventusu cenné služby a v talianskej lige strelil už sedem gólov. Posledné dva zaznamenal pri víťazstve nad Sampdoriou 4:2.

"V určitých situáciách musí každý prevziať zodpovednosť, bol to dôležitý gól a pomohol nám zvíťaziť. Zápas sme začali dobre a potom sme dvakrát inkasovali. To sa nemalo stať. Problémom je mentalita, musíme na nej pracovať a udržať si koncentráciu počas celého duelu. Tieto výpadky nás stáli dva góly," dodal.