Reece James bojuje pred MS v Katare s časom, trápi ho koleno

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Reece James bojuje pred MS v Katare s časom, trápi ho koleno

Anglický reprezentant sa zranil počas súboja s milánskym AC.
Anglický reprezentant sa zranil počas súboja s milánskym AC.Profimedia
Anglický reprezentant Reece James je zdrvený zo zranenia kolena, ktoré ho pravdepodobne pripraví o bližiace sa majstrovstvá sveta. Obranca ani napriek nepriaznivým prognózam nechce svoju účasť na šampionáte úplne vylúčiť.

Dvadsaťdvaročný hráč Chelsea odkríval po hodine hry z ihriska v minulotýždňovom zápase Ligy majstrov na pôde AC Miláno (2:0) a už sa na trávnik nevrátil. Následne absolvoval podrobné vyšetrenia, ktoré potvrdili vážnosť zranenia a stanovili dĺžku liečby na osem týždňov. Anglicko nastúpi na MS na svoj prvý zápas 21. novembra proti Iránu.

"Je to zničujúce a MS sú už o mesiac. Keď som vyrastal, vždy som sa chcel zúčastniť na šampionáte a toto bola moja prvá príležitosť. Spravím všetko, aby som sa tam objavil, no toto zranenie prišlo v nesprávnom čase," povedal.

Ak James nestihne MS, bude to tvrdá rana pre trénera Garetha Southgatea. Na pravej strane obrany totiž nemôže s určitosťou počítať ani s Kyleom Walkerom z Manchestru City, ktorý mal zranenie v brušnej oblasti. Trent Alexander-Arnold z Liverpoolu je mimo formy.