Ronaldo páli mosty, podľa ten Haga by už nemal za United nastúpiť

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Ronaldo páli mosty, podľa ten Haga by už nemal za United nastúpiť
Ronaldo páli mosty, podľa ten Haga by už nemal za United nastúpiť
Ronaldo páli mosty, podľa ten Haga by už nemal za United nastúpiťProfimedia
Tréner futbalistov Manchestru United na stretnutí s vedením klubu vyslovil názor, že Cristiano Ronaldo (37) by už nemal pôsobiť na štadióne Old Trafford. Podľa Erika ten Haga portugalský reprezentant svojimi výrokmi prekročil hranice.

Ronaldo v programe Piers Morgan Uncensored uviedol, že sa cíti byť zradený a vyhlásil, že sa ho vrcholní funkcionári Manchestru United snažia vyštvať z klubu. Podľa ESPN sa v pondelok uskutočnilo stretnutie medzi ten Hagom, spolumajiteľom klubu Joelom Glazerom, výkonným šéfom Richardom Arnoldom a riaditeľom pre futbalové operácie Johnom Murtoughom.

Ten Hag na ňom zdôraznil, že Ronaldo zašiel svojou kritikou priďaleko, že nerešpektuje trénera ani manažment klubu a nemal by už hrať za Manchester United. TASR prebrala informácie z portálu ESPN.

Celý rozhovor s Ronaldom odvysielajú v stredu a vo štvrtok, no niektoré jeho časti zverejnili už v nedeľu večer, len niekoľko hodín po poslednom zápase United pred MS. "Diabli" v ňom zdolali Fulham 2:1, Ronaldo nefiguroval na súpiske už v druhom stretnutí za sebou, údajne pre chorobu. Hviezdny Portugalčan naznačil, že pravdepodobne už za klub nenastúpi.

"Snažia sa ma vyhnať z klubu. Nielen tréner, ale aj dvaja, či traja iní ľudia. Cítim sa zradený. Ľudia by mali počuť pravdu. Cítim sa, akoby ma tu nejakí ľudia nechceli. Nielen v tejto sezóne, ale aj v minulej," povedal v rozhovore.

Ronaldo dával svoju nespokojnosť najavo aj počas sezóny. Naposledy, keď odmietol nastúpiť v závere zápasu s Tottenhamom a namiesto toho odišiel do šatne. Predčasne opustil ihrisko aj v prípravnom zápase s Vallecanom a v lete sa dožadoval prestupu, aby mohol hrať v Lige majstrov. Ponuka neprišla.

Tréner ten Hag mu v prebiehajúcej sezóne nedával toľko priestoru, koľko by chcel. "Nemám voči nemu rešpekt, pretože on neprejavuje úctu ku mne," povedal na jeho adresu.