Sinner si podmanil Miami. Hrunčáková ovládla Murskú Sobotu, Jamrichovej prvý ženský titul

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sinner si podmanil Miami. Hrunčáková ovládla Murskú Sobotu, Jamrichovej prvý ženský titul
Aktualizované
Jamrichová zvládla finále v Egypte a má prvý ženský titul.
Jamrichová zvládla finále v Egypte a má prvý ženský titul.AFP/Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 31. marca?

23:00 - Jannik Sinner sa do finále turnaja Masters v Miami prebojoval už po tretí raz, no tento rok sa mu ho podarilo prvýkrát aj ovládnuť. Šampión z januárového Australian Open v zápase o titul deklasoval Grigora Dimitrova 6:3, 6:1, ktorý vyradil ďalších jeho kolegov z TOP 5 rebríčka Carlosa Alcaraza a Alexandra Zvereva. Talian získal svoju druhú trofej z prestížnej tisícky a prvýkrát sa posunul na druhé miesto svetového rebríčka.

Štatistika stretnutia.
Štatistika stretnutia.Flashscore

17:00 - Lukáš Klein si hlavnú súťaž turnaja ATP 250 v portugalskom Estorile nezahrá. Vo finále kvalifikácie nestačil v troch setoch na domáceho Jaimeho Fariu, ktorému podľahol 4:6, 7:6, 1:6.

15:00 - Slovenská tenistka Viktória Hrunčáková získala titul na turnaji ITF v Murskej Sobote. Nasadená dvojka zdolala v nedeľňajšom finále jednotku Valeriu Savinychovú z Ruska pomerne hladko 6:0, 6:3. Čítajte viac.

13:00 - Renáta Jamrichová sa teší z prvého titulu zo seniorskej úrovne. Uspela v egyptskom Šarm aš-Šajchu (ITF W15). Vo finále si poradila so siedmou nasadenou Rumunkou Elenou-Teodorou Cadarovou 2:6, 6:3, 6:3. Slovenská tenistka od štvrťfinále až do finále vždy dokázala zmazať manko jedného setu.

08:35 - Do tretice čaká finále aj ďalšiu tenistku spod Tatier. V egyptskom Šarm aš-Šajchu si o titul turnaja ITF W15 zahrá Renáta Jamrichová. Slovenská nádej vyzve siedmu nasadenú Rumunku Elenu-Teodoru Cadarovú. Finále by sa malo začať od 10:00.

07:45 - V portugalskom Estorile si na antuke o hlavnú časť podujatia ATP 250 zahrá Lukáš Klein. Slovenská mužská jednotka musí vo finále prekonať domáceho súpera - Jaimeho Fariu (287. miesto). Súboj je naplánovaný od 13:00.

07:00 - V Murskej Sobote čaká na turnaji W50 v hale finále slovenskú tenistku Viktóriu Hrunčákovú. Rodáčka z Košíc a druhá nasadená hráčka pavúka vyzve jednotku Valeriu Savinychovú z Ruska. Duel by sa mal hrať zhruba od 14:00.