Sivák, Garba či Brichta majú váženie úspešne za sebou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Sivák, Garba či Brichta majú váženie úspešne za sebou
Sivák, Garba či Brichta majú váženie úspešne za sebou
Sivák, Garba či Brichta majú váženie úspešne za sebouRFA
V sobotu čaká organizáciu RFA ďalšie podujatie. Tentoraz sa bojovníci predstavia v Brne v hale Vodova. Diváci budú mať možnosť na karte vidieť 10 zápasov. Päť bude pod pravidlami MMA, tri pod pravidlami Real Fight a dva zápasy budú v K1.

Najväčšie hviezdy si splnili svoje povinnosti na výbornú. V piatok ráno bolo v Brne oficiálne váženie a veľkí bojovníci ako Sivák, Hron alebo Bartek majú prvý boj úspešne za sebou.

Sivák, ktorý návažil 66,8 kilogramu, sa stretne s nebezpečným bojovníkom z Laugeiosom. Francúz mal na váhe o 100 gramov menej. Ich súboj bude pod pravidlami K1 a diváci sú zvedaví, či si Václav Sivák upraví svoje profi skóre na 20-0.

V derby medzi zápasníkmi zo Slovenska a Česka medzi domácim Tomášom Hronom a Ivanom Bartekom uvidíme tiež atraktívny zápas v K1. Zápasník z Brna navážil 95,8 kilogramu a policajt zo Slovenska 95,2 kg.

S váhou nemal problém ani vojak Vojtěch Garba, ktorého čaká veterán PFL z Brazílie Bruce Souto. Garba bude chcieť nadviazať na svoj životný výkon z Ostravy, kde porazil Gorana Reljiča. Ďalší cenný skalp by ho určite posunul bližšie k TOP 100 vo svetom rebríčku. Jeho súper je momentálne na 84. pozícii.