Skvelý Tatar s ďalším gólom, body si pripísali aj Regenda a Fehérváry

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skvelý Tatar s ďalším gólom, body si pripísali aj Regenda a Fehérváry

Tatar sa presadil v každom dueli.
Tatar sa presadil v každom dueli.Profimedia
Z pohľadu európskeho fanúšika sa odohrala noc plná prípravných duelov NHL. Do posledných stretnutí pred zámorským štartom ligovej časti zasiahla až pätica slovenských hokejistov.

NHL - prípravné zápasy:

St. Louis Blues 6:0 Chicago Blackhawks (3:0, 3:0, 0:0)

Domáci káder stihol počas prípravy odohrať osem zápasov. Vďaka poltuctu presných zásahov si zapísal v poradí už šiestu výhru, pri ktorej sa našla až štvorica hráčov s dvomi kanadskými bodmi. Najvýraznejšou postavou bol dvojgólový Ivan Barbashev.

Los Angeles Kings 6:3 Anaheim Ducks (3:0, 1:3, 2:0)

Slovenský útočník Pavol Regenda zaznamenal pri šiestom štarte v drese Ducks asistenciu pri druhom góle svojho mužstva. Do hry naskakoval v rámci štvrtej útočnej formácie a na ľade strávil 12 minút.

Tampa Bay Lightning 5:2 Florida Panthers (3:1, 1:1, 1:0)

Po štyroch neúspechoch v rade sa Lightning v zostave s obrancom Erikom Černákom dočkali víťaztsva. Košický rodák odohral viac než 18 minút a k jeho menu smeroval jeden plusový bod.

Washington Capitals 4:3pp Columbus Blue Jackets (2:2, 1:1, 0:0 - 1:0)

Pri štvrtej výhre Capitals bol aj Martin Fehérváry, ktorý si vo vyrovnanom dueli pripísal asistenciu na otvárací zásah. V obrane tímu z hlavného mesta strávil takmer 20 minút.

Ottawa Senators 3:2pp Montreal Canadiens (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)

Jednotka draftu Juraj Slafkovský nastupoval na ľade Senators ako súčasť tretieho útoku. Individuálne štatistiky si bodovo nevylepšil, na začiatku prostredného dejstva smeroval na trestnú lavicu za podrazenie.

Boston Bruins 3:5 New Jersey Devils (0:1, 1:1, 2:3)

Tomáš Tatar neostal nič dlžný svojej povesti z prípravnej časti NHL a gólovo sa presadil aj vo štvrtom meraní síl, do ktorého zasiahol. Šikovne obral o puk poslednéhe hráča Bruins a strelou do prázdnej bránky uzavrel konečný rezultát súboja.

Minnesota Wild 5:1 Dallas Stars (2:0, 2:1, 1:0)

Na šiestom víťaznom zápise zo siedmich pokusov Wild mali leví podiel najmä dvaja trojbodoví hráči - Kiriil Kaprizov a Matts Zuccarello. Prvý menovaný pridal k dvom zásahom jednu asistenciu. Nórsky útočník obstál s bilanciou 1+2.

Vegas Golden Knights 5:1 Arizona Coyotes (3:1, 0:0, 2:0)

New York Islanders 3:1 New York Rangers (2:0, 0:0, 1:1)

Toronto Maple Leafs 5:1 Detroit Red Wings (1:1, 1:0, 3:0)