Tatar opäť bodoval a tešil sa z výhry, železný Kessel oslávil míľnik gólom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tatar opäť bodoval a tešil sa z výhry, železný Kessel oslávil míľnik gólom

Rekordman otvoril gólovú oponu duelu.
Rekordman otvoril gólovú oponu duelu.Profimedia
Slovenský hokejista Tomáš Tatar (31) si v noci na stredu pripísal asistenciu a bodoval tak v druhom zápase za sebou v prebiehajúcej sezóne NHL. Útočník Phil Kessel (35) z Vegas nastúpil na 990. zápas bez prerušenia, čím prekonal ligový rekord Keitha Yandlea (36).

Detroit Red Wings - New Jersey Devils 2:6 

Tomáš Tatar si pri triumfe na ľade Detroitu zapisoval gólovú asitenciu pri presnom zásahu Nica Hischiera. Slovenský útočník odohral takmer 15 minút, na bránku vyslal štyri strely. V zápase si pripísal aj plusový bod a rozdal tri bodyčeky. Detroit nebodoval po prvýkrát v sezóne.

Boston Bruins - Dallas Stars 3:1

Columbus Blue Jackets - Arizona Coyotes 3:6

Montreal Canadiens - Minnesota Wild 1:3

Domáci káder nastúpil do duelu s Minnesotou bez Juraja Slafkovského. V polovici duelu svietilo na ukazovateli skóre 1:1, o pár okamihov už ale hostia viedli. Zmeniť to v poslednom dejstve mohol Mike Hoffman, z trestného strieľania však presný zásah nevyťažil. Canadiens v závere ešte inkasovali do prázdnej bránky.

New York Rangers - Colorado Avalanche 2:3sn

Chicago Blackhawks - Florida Panthers 4:2

Seattle Kraken - Buffalo Sabres 5:1

Tretie víťazstvo v sezóne sa pre domácich zrodilo najmä vďaka trojici Sprong, Dunn a Tanev. Efektívní hráči dohromady nazbierali sedem kanadských bodov a pri každom góle svojho tímu bol aspoň jeden z nich.

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning 4:2

Po pauze zavinenej zranením sa do zostavy Tampy vrátil Erik Černák, ktorý mal predtým zdravotné problémy v dolnej časti tela. Urastený obranca strávil na ľade bezmála 19 minút, osobné štatistiky si nevylepšil a s tímom zaznamenal štvrtú prehru v ročníku.

San Jose Sharks - Vegas Golden Knights 2:4

Phil Kessel, ktorý sa v historických tabuľkách osamostatnil od Keitha Yandlea, oslávil svoj rekordný míľnik 400. kariérnym gólom aj víťazným zápisom mužstva.

Na ľade San Jose otvoril skóre úspešného súboja. Svoj 1000. zápas bez prerušenia by mohol 35-ročný americký útočník odohrať 17. novembra doma proti Arizone Coyotes.