Mihalíková do semifinále štvorhry v Austine, Tiafoe v Acapulcu potvrdil krízu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Mihalíková do semifinále štvorhry v Austine, Tiafoe v Acapulcu potvrdil krízu
Tiafoe neprežíva ideálne obdobie.
Tiafoe neprežíva ideálne obdobie.Profimedia /Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 29. februára?

21:30 - Španielsky tenista Jaume Munar postúpil do štvrťfinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v čilskom Santiagu. Ako ôsmy nasadený zdolal v osemfinále Alberta Ramosa-Vinolasa zo Španielska hladko 6:3, 6:1.

20:19 - Ugo Humbert v dramatickom tajbrejku prežil tri mečbaly, skrátenú hru vyhral 10:8 a vo štvrťfinále turnaja v Dubaji napokon zdolal Huberta Hurkacza 3:6, 7:6, 6:3. Jeho semifinálovým súperom bude obhajca titulu Daniil Medvedev.

18:20 - Radka Zelníčková sa neprebojovala do semifinále štvorhry na turnaji ITF WTT W50 v Trnave. Po boku Švajčiarky Leonie Kungovej nestačili vo štvrťfinále na najvyššie nasadenú poľsko-maďarskú dvojicu Weronika Falkovská, Fanny Stollarová a podľahli jej 1:6, 4:6 za 68 minút.

17:45 - Ruský tenista Daniil Medvedev postúpil do semifinále dvojhry na turnaji ATP v Dubaji. Ako najvyššie nasadený vyradil vo štvrťfinále Alejandra Davidovicha Fokinu zo Španielska hladko 6:2, 6:3.

13:50 - Andrej Rubľov vyhral aj vo štvrtom vzájomnom zápase so Sebastianom Kordom bez straty setu, Američan s českými koreňmi musel vo štvrťfinále v Dubaji skrečovať za stavu 4:6, 3:4. 

12:35 - Kazašský tenista Alexander Bublik postúpil do semifinále dvojhry na turnaji ATP v Dubaji po skreči českého súpera Jiřího Lehečku za stavu 6:4, 4:1.

08:13 - Casper Ruud si pred týždňom zahral finále v Los Cabos a na ďalšom mexickom podujatí ATP v Acapulcu nebude chýbať vo štvrťfinále. Nórsky tenista v druhom kole zdolal Dušana Lajoviča 6:4, 7:5 a o svoje prvé semifinále na tomto podujatí sa pobije s Benom Sheltonom.

07:33 - Jessica Pegulová úspešne vstúpila do domáceho turnaj v San Diegu. Nasadená jednotka a svetová päťka začala v Kalifornii rýchlym víťazstvom 6:0, 6:4 nad kvalifikantkou Jule Niemeierovou a zvládla svoj prvý zápas po predčasnom vyradení na Australian Open a zdravotnej prestávke. O zopakovenie semifinálovej účasti spred roka sa posnaží proti Anne Blinkovovej alebo Dajane Jastremskej.

07:29 - Holger Rune pred pár dňami obnovil spoluprácu s trénerom Patrickom Mouratoglouom a na kvalitne obsadenej "päťstovke" v Acapulcu pokračuje bez straty setu. Minuloročný semifinalista a jeden z najväčších favoritov si v druhom kole poradil s kvalifikantom Aleksandarom Kovačevičom 7:6, 6:2, keď odvrátil všetkých sedem brejkbalov. Vo štvrťfinále sa stretne s Dominikom Köpferom.

07:25 - Beatriz Haddadová Maiaová neuspela v kvalifikácii na turnaji WTA 500 v San Diegu ako nasadená jednotka, v úvodných kolách vypadla na piatich zo šiestich tohtoročných turnajov a zaznamenala štvrtú prehru v rade. Brazílčanka aj v kalifornskom meste potvrdila svoju zlú formu, podľahla Katie Boulterovej 6:3, 3:6, 4:6. Britka vo svojom najväčšom štvrťfinále vyzve Donnu Vekičovú alebo Marinu Stakusicovú.

07:21 - Anhelina Kalininová na prebiehajúcom podujatí WTA 250 v Austine chytila veľmi slušnú formu. Nasadená jednotka po Sare Bejlekovej nedala šancu ani Camile Osoriovej (6:1, 6:2) a pripísala si prvú víťaznú sériu a prvé štvrťfinále v aktuálnej sezóne. Na svoje prvé semifinále po vlaňajšej senzačnej finálovej účasti na turnaji WTA 1000 v Ríme bude útočiť proti Diane Parryovej.

07:18 - Do semifinále sa aj pri svojom treťom štarte v Acapulcu môže prebojovať Stefanos Tsitsipas. Finalista z roku 2021 zdolal v druhom kole nepríjemného kvalifikanta Flavia Cobolliho po dvoch hodinách 6:3, 7:6 a postúpil do štvrťfinále, v ktorom vyzve nižšie spomínaného obhajcu titulu Alexa de Minaura.

07:14 - Alex de Minaur dominuje na "päťstovke" v Acapulcu, po Tarovi Danielovi zmietol aj Sebastiana Ofnera. Rakúšana zdolal 6:1, 6:3 a pokračuje v obhajobe svojho zatiaľ najväčšieho triumfu, prvého na podujatí väčšom ako ATP 250. Vo štvrťfinále sa tretí nasadený stretne so Stefanosom Tsitsipasom.

07:07 -Frances Tiafoe odohral v mexickom Acapulcu svoj piaty tohtoročný turnaj a na svoju iba druhú víťaznú sériu v sezóne nedosiahol. Američan v druhom kole prekvapujúco prehral 4:6, 7:5, 1:6 s Dominikom Köpferom a neobháji tak svoje vlaňajšie štvrťfinále. O svoje iba tretie semifinále na najvyššom okruhu si Nemec zahrá s Aleksandarom Kovačevičom alebo Holgerom Runem.

07:02 -Nicolás Jarry úspešne vykročil za obhajobou triumfu na domácom podujatí ATP 250 v čilskom Santiagu. Najvyššie nasadený hráč si v úvodnom zápase poradil s antukovým špecialistom Federicom Coriom 7:6, 6:2 a Argentínčana aj po štvrtý raz zdolal v dvoch setoch. Jeho štvrťfinálovým súperom bude kvalifikant Corentin Moutet.

01:00 - Tereza Mihalíková sa spoločne s Belgičankou Yaninou Wickmayerovou prebojovali už do semifinále štvorhry na turnaji WTA v americkom Austine. Vo štvrťfinále ako štvrtá nasadená dvojica zdolali domáce Američanky Peyton Stearnsovú a Sloane Stephensovú 4:6, 6:2, 10:2.