Australian Open pozná finalistky, Jamrichová medzi štyrmi najlepšími v juniorke

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Australian Open pozná finalistky, Jamrichová medzi štyrmi najlepšími v juniorke

Sabalenková si o ďalšie grandslamové finále zahrá s Gauffovou.
Sabalenková si o ďalšie grandslamové finále zahrá s Gauffovou.Profimedia
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 25. januára?

13:36 - Svetová pätnástka Čeng Čchin-wen zdolala na Australian Open Ukrajinku Dajanu Jastremskú dvakrát 6:4 a postupom do finále si druhýkrát vylepšila svoje grandslamové maximum. O svoj najväčší triumf si 21-ročná Číňanka zahrá s vlaňajšou šampiónkou Arynou Sabalenkovou (h2h 0:0).

11:28 - Aryna Sabalenková zdolala na Australian Open americkú tínedžerku Coco Gauffovú 7:6, 6:4, čím jej odplatila prehru z finále vlaňajšieho US Open, a už len jedno víťazstvo ju delí od obhajoby jej jediného doterajšieho grandslamového titulu. 

10:00 - Renáta Jamrichová spoznala súperku v semifinále junioriek Australian Open. Rodáčka z Trnavy sa stretne s desiatou nasadenou Japonkou Enou Kojkevovou, ktorá porazila pätnástku podujatia Rusku Vladu Minčevovú 7:6 (6), 6:0.

08:44 - Yannick Hanfmann sa v semifinále mužskej štvorhry na Australian Open postaral o skvelý úder. Hneď po odvrátení mečbalu pri sieti zareagoval šťastným reflexom, aby jeho partner Dominik Köpfer výmenu ukončil a udržal nemeckú dvojicu v boji o postup do finále. Napokon sa však doň prebojovali Taliani Simone Bolelli a Andrea Vavassori, ktorí zvíťazili 6:3, 3:6, 7:6 (10:5).

05:30 - Čech Tomáš Macháč nebude hrať o titul vo štvorhre na Australian Open. Spolu s Číňanom Čang Č’-čenom podľahli indicko-austrálskemu páru Rohan Bopanna, Matthew Ebden vo štvrtkovom semifinále 3:6, 6:3, 6:7 (7) i napriek trom odvráteným mečbalom. 

05:00 - Vo štvrtok čaká divákov v Melbourne veľmi zaujímavý program. V ženskej časti sa odohrajú dve semifinálové bitky. Najskôr sa o postup do finále pobijú Coco Gauffová a Aryna Sabalenková, po nich nastúpia Dajana Jastremská a Čeng Čchin-wen.

01:58 - Slovenka Renáta Jamrichová sa pri postupe do semifinále juniorského Australian Open zdržala na kurte len 52 minút, keď porazila o dva roky mladšiu francúzsku držiteľku voľnej karty Kseniu Efremovú 6:2, 6:1. Čítajte viac.