Kerberová sa po materskej pripravuje v Poľsku. Návrat plánuje na Australian Open

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kerberová sa po materskej pripravuje v Poľsku. Návrat plánuje na Australian Open

Angelique Kerberová sa po materskej chce opäť prihlásiť o slovo. Trénuje v Poľsku, do turnajov vstúpi v januári v Austrálii.
Angelique Kerberová sa po materskej chce opäť prihlásiť o slovo. Trénuje v Poľsku, do turnajov vstúpi v januári v Austrálii.Profimedia
Angelique Kerberová sa chce v januári vrátiť na tenisové kurty po materskej prestávke. Trojnásobná grandslamová víťazka sa pripravuje v Poľsku so svojím bývalým trénerom Torbenom Beltzom, s ktorým v roku 2016 vyhrala Australian Open i US Open a kraľovala svetovému rebríčku. O plánoch tridsaťpäťročnej Nemky informoval miestne médiá jej manažér.

Kerberová má opäť vysoké ciele. "Určite tituly a veľké turnaje," povedala tenistka, ktorá vo februári porodila dcéru. Verí, že aj ako matka môže oslavovať grandslamové triumfy.

"Viem, že to bude ešte dlhšia a ťažšia cesta ako predtým. Zároveň však verím, že všetko je možné, ak máte odvahu sa o to pokúsiť," dodala Nemka, ktorá je zároveň wimbledonskou šampiónkou z roku 2018.

S Beltzovou pomocou sa chce dobre pripraviť na januárový Australian Open. Nemecký tréner naposledy pracoval s Estónkou Anett Kontaveitovou a predtým s Britkou Emmou Raducanuovou, ktorú priviedol aj k triumfu na US Open. S Kerberovou spolupracovali od roku 2004 do roku 2021.