Jamrichová vo štvrťfinále juniorského US Open, uspeli aj Klein so Šramkovou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Jamrichová vo štvrťfinále juniorského US Open, uspeli aj Klein so Šramkovou

Aktualizované
Jamrichová naplnila predpoklady a čaká ju štvrťfinále.
Jamrichová naplnila predpoklady a čaká ju štvrťfinále.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 5. septembra?

23:10 - Daniil Medvedev si zahrá svoje štvrté semifinále na US Open, kde vlani získal svoj jediný grandslamový titul. Bývalý líder rebríčka zdolal svojho krajana Andreja Rubľova 6:4, 6:3, 6:4, ktorý nezvládol ani deviate grandslamové štvrťfinále. O svoje piate finále na podujatí veľkej štvorky bude v piatok Medvedev usilovať proti vlaňajšiemu šampiónovi Carlosovi Alcarazovi alebo bývalému finalistovi Alexandrovi Zverevovi.

22:55 - Slovenská tenistka Renáta Jamrichová postúpila spolu s Američankou Kaitlin Quevedovou do štvrťfinále juniorskej štvorhry na grandslamovom turnaji US Open. Najvyššie nasadená dvojica zdolala v stredajšom zápase 2. kola domácu Arianu Anazagastyovú-Pursoovú s Austrálčankou Mayou Jointovou v dvoch setoch 7:5, 6:3.

19:28 - Aryna Sabalenková naďalej dominuje na tohtoročnom US Open a tretí rok po sebe postúpila do semifinále vo Flushing Meadows. Tentoraz bez straty jediného setu. Obrovská favoritka zdolala grandslamovú debutantku Čeng Čchin-wen 6:1, 6:4 a vyhrala svoj siedmy štvrťfinálový zápas na podujatí veľkej štvorky. Bieloruska, ktorá sa po turnaji stane novou svetovou jednotkou, si o svoje druhé grandslamové finále zahrá s Markétou Vondroušovou alebo Madison Keysovou.

18:42 - Renáta Jamrichová potvrdila úlohu favoritky a porazila Češku Bartůňkovú za 91 minút 6:4, 6:3 a je vo štvrťfinále juniorského US Open. Čítajte viac.

18:05 - Medzi osmičku najlepších na antuke v talianskom Bari postúpila Rebecca Šramková. Slovenka má za sebou duel proti Ruske Poline Kudermetovovej, ktorý trval dve hodiny a dvadsať minút. V poradí 153. hráčka sveta ho zvládla po výsledku 7:6, 3:6, 6:3.

17:00 - Angelique Kerberová sa chce v januári vrátiť na tenisové kurty po materskej prestávke. Trojnásobná grandslamová víťazka sa pripravuje v Poľsku so svojím bývalým trénerom Torbenom Beltzom, s ktorým v roku 2016 vyhrala Australian Open i US Open a kraľovala svetovému rebríčku. Čítajte viac.

12:15 - Lukáš Klein postúpil do štvrťfinále na challengri v tureckom Istanbule. Domáceho Ergiho Kirkina porazil za 74 minút 6:3 a 6:4. 

12:00 - Novak Djokovič sa po utorňajšom víťazstve na US Open odreagoval interpretáciou hudobnej klasiky od Beastie Boys. Druhý nasadený hráč následne uviedol, že sa snaží užívať si čas na kurte napriek tlaku a stresu, ktorým čelí. Čítajte viac.

10:01 - Ben Shelton vyhral počas svojej kariéry na okruhu ATP iba 20 zápasov a polovicu z nich na grandslamoch. Po Andrem Agassim, Jimovi Courierovi, Michaelovi Changovi, Peteovi Samprasovi a Andym Roddickovi sa stal len šiestym Američanom, ktorý vyhral aspoň 10 grandslamových zápasov do svojich 21 rokov.

09:49 -Ben Shelton je len tretím tenistom, ktorý sa dostal do svojho prvého semifinále na hlavnom okruhu priamo na grandslamovom turnaji pred svojimi 21. narodeninami. Pred ním to dokázali len Brazílčan Gustavo Kuerten a Juhoafričan Wayne Ferreira.

09:22 - Djokovič zároveň po šiesty raz v kariére postúpil minimálne do semifinále na všetkých štyroch grandslamoch v jednej sezóne, čo je nový rekord Open éry. Doteraz sa o prvenstvo delil s Federerom.

09:15 - Novak Djokovič prekonal ďalší rekord, keď v utorok postúpil do semifinále US Open. Dostal sa medzi najlepšiu štvoricu na 47. grandslamovom turnaji, čím prekonal Rogera Federera.

08:48 - Karolína Muchová postúpila do semifinále US Open. Stala sa tak len štvrtou Češkou od roku 1993 a druhou po Helene Sukovej (1986), ktorej sa to podarilo v tej istej sezóne, keď bola medzi najlepšími štyrmi aj na Roland Garros. Čítajte viac.

07:30 - Ben Shelton sa stal najmladším americkým semifinalistom na domácom US Open od roku 1992, keď sa medzi štyroch najlepších dostal Michael Chang. Čítajte viac.

06:35 - Ben Shelton zdolal na US Open svojho krajana Francesa Tiafoea 6:2, 3:6, 7:6, 6:2, získal druhý skalp hráča TOP 10, prekonal svoje grandslamové maximum z januárového Australian Open a postúpil do semifinále. O svoje najväčšie finále si 20-ročný Američan zahrá s Novakom Djokovičom (h2h 0:0).

06:00 - Slovenská juniorka Renáta Jamrichová má pred sebou náročný deň na US Open. Od 17:00 si zmeria v bitke o štvrťfinále s Češkou Nikolou Bartůňkovou, aby po skončení zápasu a krátkom oddychu nastúpila aj na osemfinále štvorhry (najskôr od 20:00). Jednotka singlového pavúka je aj jednotkou v debli. Spoločne s Američankou Qevedovou ich čaká americko-austrálska dvojica Anazagastyová-Pursoová/Jointová

02:55 - Karolína Muchová vo svojom prvom štvrťfinále na US Open zdolala Rumunku Soranu Cirsteaovú 6:0, 6:3 a po tretí raz v kariére postúpila do grandslamového semifinále. Vo finále si 27-ročná finalistka Roland Garros zmeria sily s domácou Coco Gauffovou v repríze nedávneho finále v Cincinnati.