Nová kráľovná rebríčka WTA je vo štvrťfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nová kráľovná rebríčka WTA je vo štvrťfinále

Aktualizované
Aryna Sabalenková je na US Open medzi TOP 8.
Aryna Sabalenková je na US Open medzi TOP 8.Reuters
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 5. septembra?

22:40 - Djokovič prvým semifinalistom mužskej dvojhry na US Open.

19:34 - Coco Gauffová pokračuje v aktuálnej sezóne amerického betónu vo svojej fenomenálnej forme. Domáca tínedžerka vo štvrťfinále US Open zničila Jelenu Ostapenkovú 6:0, 6:2 a vyhrala svoj desiaty zápas v rade. Viac sa dočítate v článku.

16:45 - Keď loptičky ničia hviezdy. Zranení v tenise pribúda.

12:40 - Ohavné správanie fanúšika na US Open, na Zvereva kričal Hitlerovu frázu.

07:39 - Alexander Zverev v osemfinále US Open znova po dvoch rokoch porazil Jannika Sinnera a po štvrtej výhre v rade upravil vzájomnú bilanciu na 4:1. V päťsetovej bitke v extrémne náročných podmienkach pod zatiahnutou strechou štadióna Arthura Ashea zvíťazil po 4 hodinách a 41 minútach boja 6:4, 3:6, 6:2, 4:6, 6:3 po tom, čo Talian už na začiatku tretieho setu bojoval s kŕčmi. Nemecký tenista vo štvrťfinále vyzve obhajcu titulu Carlosa Alcaraza. Viac v článku.

05:02 - Daniil Medvedev zdolal na US Open Austrálčana Alexa de Minaura 2:6, 6:4, 6:1, 6:2 a odplatil mu prehru z posledných dvoch vzájomných stretnutí. Vo štvrťfinále sa minuloročný šampión stretne rovnako ako pred tromi rokmi s krajanom Andrejom Rubľovom. Viac v článku.

04:57 - Aryna Sabalenková deň po tom, čo si zabezpečila posun na post svetovej jednotky, postúpila do semifinále US Open a začala si budovať bodový náskok. Nad Dariou Kasatkinovou zvíťazila 6:1, 6:3 a vzájomnú bilanciu vylepšila na 5:2. O svoje tretie semifinále za posledné tri roky si zahrá s Qinwen Zheng. Viac v článku.

00:21 - Ons Džabúrová končí túto sezónu bez grandslamového titulu. Vlaňajšia finalistka US Open, ktorá nedávno vo Wimbledone prehrala aj svoje tretie finále v hlavnej súťaži, tento rok v New Yorku vypadla v osemfinále po prehre 2:6, 4:6 s Qinwen Zhengovou. Dvadsaťročná Číňanka vo svojom premiérovom štvrťfinále na podujatí veľkej štvorky vyzve Arynu Sabalenkovú.