Tiafoe s ďalším krokom za premiérovou obhajobou, Charleston spoznal semifinálové zloženie

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tiafoe s ďalším krokom za premiérovou obhajobou, Charleston spoznal semifinálové zloženie
Tiafoe chce uspieť na domácej pôde.
Tiafoe chce uspieť na domácej pôde.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 6. apríla?

22:55 - Domáci tenista Ben Shelton postúpil do finále dvojhry na turnaji ATP v Houstone. Najvyššie nasadený hráč zdolal v sobotňajšom semifinále Argentínčana Tomasa Martina Etcheverryho 6:7 (4), 6:4, 6:4.

22:47 - Kolumbijská tenistka Camila Osoriová postúpila do finále na domácom turnaji v Bogote. Šiesta nasadená hráčka vyradila Talianku Saru Erraniovú v dvoch setoch 7:6 (4), 6:4.

22:42 - Ruská tenistka Daria Kasatkinová postúpila do finále dvojhry na turnaji WTA v Charlestone. Štvrtá nasadená hráčka zdolala v sobotňajšom semifinále jednotku pavúka Jessicu Pegulovú v troch setoch 6:4, 4:6 a 7:6 (5).

21:47 - Casper Ruud po tretí raz v kariére neobháji triumf z predchádzajúcej sezóny. Nórsky tenista prehral v semifinále po viac ako trojhodinovom boji na antuke v portugalskom Estorile s Pedrom Martínezom 4:6, 6:4, 4:6 a neukončí svoje ročné čakanie na 11. titul. Španielsky tenista, ktorý si pripísal prvý skalp hráča TOP 10, vyzve vo finále najvyššie nasadeného Poliaka Huberta Hurkacza.

19:00 - Poľský tenista Hubert Hurkacz postúpil do finále dvojhry na turnaji ATP v portugalskom Estorile. Druhý nasadený hráč zdolal v sobotňajšom semifinále Cristiana Garina z Čile 6:3, 3:6 a 6:3.

16:25 - Španiel Roberto Carballes Baena zvíťazil v semifinále dvojhry na tenisovom turnaji ATP v marockom Marrákeši nad Rusom Pavlom Kotovom 6:4, 6:2. V boji o titul sa stretne s Talianom Matteom Berrettinim, ktorý zdolal siedmeho nasadeného Argentínčana Mariana Navoneho v troch setoch 6:7 (4), 6:3 a 6:2.

Zostrih stretnutia Baena - Kotov.
Flashscore

06:57 - Marie Bouzková postúpila v Bogote do semifinále dvojhry aj štvorhry. V debli spolu so svojou španielskou kamarátkou Sarou Sorribesovou zmietli z kurtu domáce duo Arangová - Perezová 6:1, 6:3.

06:06 - Tridsaťšesťročná Tatiana Mariaová našla v Bogote premožiteľku po sérii 14 víťazstiev a tretí rok po sebe nevyhrá antukový turnaj WTA 250 v kolumbijskej metropole. Druhá nasadená Nemka tento rok skončila vo štvrťfinále po prehre 6:1, 3:6, 3:6 s domácou šampiónkou z roku 2021 Camilou Osoriovou. Kolumbijčanka v semifinále vyzve Talianku Saru Erraniovú.

06:01 - Marie Bouzková v Bogote vo svojom prvom štvrťfinále na antukovom turnaji WTA po trojhodinovej bitke zdolala nemeckú veteránku Lauru Siegemundovú 2:6, 6:2, 7:5 a prvýkrát v tejto sezóne vyhrala tri zápasy v rade. O svoje šieste finále, v ktorom by sa usilovala o druhý titul, si 25-ročná Češka zahrá s Ruskou Kamilou Rachimovovou.

05:55 - Frances Tiafoe pokoril na domácej antuke v Houstone Austrálčana Jordana Thompsona po dvojhodinovej bitke 7:6, 6:4. Dva duely za sebou vyhral len druhýkrát v tejto sezóne a urobil druhý zo štyroch krokov k premiérovej obhajobe titulu. O postup do finále a najdlhšiu víťaznú sériu od vlaňajšieho US Open si Američan zahrá s Talianom Lucianom Darderim.

05:49 - Rozohraná Danielle Collinsová zdolala v Charlestone Belgičanku Elise Mertensovú 6:3, 6:4 a premenila svoju životnú formu na postup do najväčšieho antukového semifinále. V ňom si Američanka, ktorá neprehrala už 11 zápasov, zmeria sily s Grékyňou Mariou Sakkariovou. Turnaj v USA tak pozná kompletné semifinálové zloženie.