Nevyjde to ani na Monte Carlo. Zranený Nadal odkladá návrat na kurty

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nevyjde to ani na Monte Carlo. Zranený Nadal odkladá návrat na kurty

Fanúšikovia si na Nadalov návrat po zranení musia počkať.
Fanúšikovia si na Nadalov návrat po zranení musia počkať.AFP
Španielsky tenista Rafael Nadal (37) odložil svoj návrat na ATP Tour a odhlásil sa aj z turnaja Masters v Monte Carle, ktorý sa začína v nedeľu. Dvadsaťdva násobný grandslamový šampión nehral súťažný zápas od januárového turnaja v Brisbane.

"Je mi ľúto, že musím oznámiť, že v Monte Carle nebudem hrať. Moje telo mi to jednoducho nedovolí," uviedol na sociálnej sieti Nadal, ktorý v minulosti vyhral prestížny antukový turnaj v Monaku 11-krát.

Jeden z najlepších tenistov histórie sa v januári vrátil na kurty po takmer ročnej prestávke a operácii bedrového kĺbu. Po vypadnutí vo štvrťfinále v Brisbane musel Španiel odstúpiť z Australian Open pre natrhnutý sval a odvtedy odohral iba exhibičný duel s krajanom Carlosom Alcarazom v Las Vegas začiatkom marca.

"Hoci tvrdo trénujem a každý deň robím všetko pre to, aby som sa mohol opäť zúčastniť turnajov, ktoré boli pre mňa veľmi dôležité, pravdou je, že v súčasnom stave nemôžem hrať," doplnil Rafael Nadal, ktorý, pravdepodobne, absolvuje poslednú sezónu v kariére.