Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Piati Slováci v ostrej akcii na Bratislava Open, Molčana vyradil ostrieľaný Španiel

Pokorný po boku Zelenaya neuspel.
Pokorný po boku Zelenaya neuspel.www.bratislavaopen.com / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 11. júna?

22:25 - Slovenská dvojica Lukáš Pokorný - Igor Zelenay nezvládla na Bratislava Open súboj s bratmi Sabanovcami zo Srbska a po výsledku 6:4, 5:7, 7:10 na turnaji skončili.

19:54 - Tallon Griekspoor nezačal obhajobu svojho triumfu v Hertogenboschi presvedčivým výkonom. Holanďan na domácej pôde zdolal Miomira Kecmanoviča 6:7, 7:6, 7:6, navyše v rozhodujúcom dejstve likvidoval manko 0:3. Jeho ďalším súperom bude Mackenzie McDonald.

19:42 - Martin Kližan postúpil do 2. kola dvojhry na antukovom challengeri Bratislava Open. V úvodnom kole zvíťazil v pozícii držiteľa voľnej karty nad Čechom Daliborom Svrčinom 6:4, 6:0. 

Kližan bol po úspešnom vstupe do turnaja spokojný. "Zo začiatku to bolo nervózne. Postupne som sa dostával do tempa, keďže včera pršalo celý deň a kurty boli trochu mäkké. Trvalo asi pol setu, kým som to začal cítiť. Zvládol som to lepšie ako súper a v druhom sete som bol už lepším hráčom. Bol to super zápas, prišlo veľmi veľa ľudí a týmto sa im chcem aj poďakovať za to, že fandili," povedal po dueli pre oficiálnu webovú stránku turnaja.

19:40 - Andy Murray má za sebou neúspešnú antukovú jar a zatiaľ sa mu nedarí ani na jeho obľúbených trávnatých dvorcoch. Dvojnásobný wimbledonský šampión začal prípravu na domáci Grand Slam prehrou 3:6, 4:6 s Marcosom Gironom v Stuttgarte.

Zostrih zápasu Murray - Giron.
Flashscore

17:28 - Alex Molčan sa do ďalšej fázy turnaja na bratislavskej antuke nepozrie. V úvode bol nad jeho sily skúsený oponent Albert Ramos-Viňolas, ktorý Slováka po dvoch hodinách zdolal 6:2, 4:6 a 6:1.

17:15 - Alexander Zverev mal v tomto týždni plniť úlohu nasadenej jednotky na trávnatom turnaji v Stuttgarte. Finalista práve skončeného French Open nakoniec do domácej metropoly nedorazí. V hlavnej súťaži ho nahradí lucky loser Richard Gasquet a po voľnom žrebe sa stretne s Brandonom Nakashimom.

16:48 - Matteo Berrettini odohral na obľúbenej trávnatej akcii v Stuttgarte, kde dva z troch predchádzajúcich štartov pretavil na triumf, svoj prvý zápas po dvojmesačnej pauze a zdolal v ňom 7:6, 5:7, 7:5 štvrťfinalistu minuloročného Wimbledonu Romana Safiullina. Bývalý finalista najslávnejšieho turnaja sa v druhom kole stretne s Denisom Shapovalovom alebo Matteom Martineauom. 

Berrettini vyhral po takmer troch hodinách boja.
Flashscore

16:29 - Emma Raducanuová pre ďalšie zdravotné problémy prišla o antukový French Open, ale začiatok trávnatej časti sezóny na domácich dvorcoch si ujsť nenechala. Bývalá šampiónka US Open odštartovala svoje pôsobenie v Nottinghame víťazstvom 6:1, 6:4 nad kvalifikantkou a vynikajúcou deblistkou Enou Šibaharaovou. V druhom kole narazí na Darju Snigurovú.

15:12 - Jordan Thompson neobháji na tráve v Hertogenboschi minuloročné finále. Nasadený Austrálčan nestačil v prvom kole 3:6, 4:6 na bývalú svetovú trojku a finalistu Wimbledonu 2016 Miloša Raoniča, ktorý odohral svoj prvý súťažný zápas po viac ako troch mesiacoch a v posledných rokoch neustále bojuje so zdravotnými problémami.

15:28 - Norbert Gombos zvládol neľahkú bitku prvého kola na Bratislava Open. Po dvoch hodinách a 22 minútach zdolal Gerarda Campanu Leeho 6:2, 5:7 a 6:4. Viac v článku.

14:05 - Super sme sa dopĺňali. Jamrichovú teší zisk Grand Slamu, vyzdvihuje spoluprácu s Valentovou.

13:52 - Marta Kosťuková zakončila svoj prvý tohtoročný turnaj na tráve hneď v prvom kole. Nasadená dvojka a svetová sedemnástka prehrala za 70 minút dvakrát 3:6 s krajankou Darjou Snigurovou v Nottinghame. Ukrajinka, ktorá vyhrala aj tretí súboj s hráčkami TOP 20, si o svoje druhé štvrťfinále na akciách WTA zahrá s Emmou Raducanuovou alebo Enou Šibaharaovou.

13:34 - Naomi Osaková sa po dlhých piatich rokoch predstavila na trávnatých dvorcoch a začala hladkým víťazstvom 6:2, 6:4 nad nasadenou štvorkou Elise Mertensovou v Hertogenboschi. Bývalá svetová jednotka štartujúca na divokú kartu bude útočiť na svoje ešte len druhé kariérne štvrťfinále na najrýchlejšom povrchu proti Bernarde Peraovej alebo domácej Suzan Lamensovej.

12:51 - Jiří Veselý prehral po nečakanom májovom triumfe na challengeri v Prahe aj tretí zápas. Bývalý najlepší Čech v rebríčku ATP nestačil v prvom kole na challengeri v Bratislave 3:6, 7:6, 5:7 na najvyššie nasadeného Pedra Cachína z Argentíny.

12:08 - Jessica Pegulová plní na trávnatej akcii WTA 250 v Hertogenboschi úlohu nasadenej jednotky a tiež absolvuje svoj prvý turnaj od úvodnej polovice apríla. Svetová päťka počas pauzy žiadnu stratu formy nezaznamenala a v prvom kole zdolala 6:2, 6:2 kvalifikantku Aljaksandru Sasnovičovú. O postup do štvrťfinále sa pobije s Aleksandrou Kruničovou alebo Jessikou Ponchetovou. 

10:28 - Dvadsaťnásobný grandslamový víťaz Roger Federer sa ocitol ako čestný hosť na univerzitnej pôde a pri príležitosti udelenia čestného doktorátu Dartmouth College predniesol prejav, ktorý zrejme vojde do histórie ako jeden z najpôsobivejších.

"Dokonalosť je nemožná. Odohral som 1 526 zápasov v dvojhre a z nich som vyše 80 % vyhral. Ale koľko percent výmen som vyhral? 54 %! Inými slovami, aj špičkoví tenisti získavajú sotva viac ako polovicu bodov, ktoré hrajú," povedal okrem iného.

10:10 Jannik Sinner dostal úžasný darček ku korunovácii nového lídra rebríčka ATP. Na videu mu gratulovalo celkom 16 bývalých najlepších hráčov sveta: Agassi, Federer, Murray, Kuerten, McEnroe, Medvedev, Roddick, Borg, Hewitt, Rafter, Nastas, Courier, Wilander, Kafelnikov, Becker a Edberg.

09:25 - Okrem Slovákov sa na bratislavskej antuke predstaví aj známy argentínsky tenista Pedro Cachín. Hráč zo 110. miesta ATP bude čeliť českému súperovi Jiřímu Veselému.

09:12 - Duely štvorhry na Bratislava Open prinesú vystúpenie Lukáša Pokorného a Igora Zelenaya, ktorí sa v zápase stretnú so srbskými dvojičkami Sabanovcami.

09:00 - Po upršanom pondelku v hlavnom meste Slovenska veria v krajší utorok. Do ostrej akcie dvojhry na Bratislava Open sa zapoja traja domáci tenisti - súperom Norberta Gombosa bude Gerard Campana Lee, Alexa Molčana čaká skúsený Španiel Albert Ramos-Viňolas a Martin Kližan si zmeria sily s českým protivníkom Daliborom Svrčinom.