Nadal v Brisbane sfúkol domáceho hráča, United Cup spoznal tretieho semifinalistu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Nadal v Brisbane sfúkol domáceho hráča, United Cup spoznal tretieho semifinalistu
Pred Nadalom stojí ďalšia prekážka.
Pred Nadalom stojí ďalšia prekážka.Profimedia
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 4. januára 2024?

22:40 - Šanca pre Slovensko? Srbi v kvalifikácii Davis Cupu bez Djokoviča.

14:25 - Tenisti Francúzska sa stali tretími semifinalistami United Cupu, keď vo štvrťfinálovom dueli v Sydney zdolali Nórsko 2:1. Najvýraznejší podiel na postupe Francúzov mala Caroline Garciová, ktorá získala bod vo dvojhre a spolu s Edouardom Rogerom-Vasselinom uspela aj v debli. Francúzi sa stretnú v boji o postup do finále s Poľskom.

13:44 - Ruský tenista Andrej Rubľov postúpil do štvrťfinále dvojhry na turnaji ATP v Hongkongu. Najvyššie nasadený hráč zdolal v druhom kole Brita Liama Broadyho 6:4, 7:6.

13:00 - Bieloruská tenistka Aryna Sabalenková suverénne postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v austrálskom Brisbane. Najvyššie nasadená hráčka zdolala v treťom kole Lin Ču z Číny hladko 6:1, 6:0. V ďalšej fáze nastúpi proti päťke pavúka Darii Kasatkinovej z Ruska, ktorá zvíťazila nad Poľkou Magdou Linettovou 6:4, 6:2.

12:19 - Ďalší triumf. Nadal si v Brisbane zahrá štvrťfinále: Dve víťazstvá mi dávajú dobrý pocit.

11:08 - Po takmer rok trvajúcej prestávke od tenisu zvíťazil Rafael Nadal aj vo svojom druhom vystúpení na podujatí ATP v Brisbane. Austrálčana Kublera zdolal po hodine a 21 minútach 6:1 a 6:2. O postup do semifinále sa pobije s ďalším domácim tenistom Jordanom Thompsonom.

09:35 - Emma Raducanuová nenadviazala po dlhej pauze na víťazný návrat z prvého kola turnaja v Aucklande. Britka podľahla o osem rokov staršej Eline Svitolinovej. Prvé dva sety ponúkli vyrovnaný boj, rozhodujúce dejstvo sa niešlo v réžii Ukrajinky, ktorá napokon triumfovala 6:7 (5), 7:6 (3) a 6:1. Vo štvrťfinále si zmeria sily s Češkou Bouzkovou. Raducanuovú môže tešiť aspoň získanie divokej karty na Australian Open.

09:01 - Jelena Rybakinová sfúkla svoju protivníčku za 56 minút. S belgickou tenistkou Elise Mertensovou si poradila hladko 6:1 a 6:0.

07:52 - Bulhar Grigor Dimitrov nemal v osemfinále podujatia v Brisbane žiadne problémy. Cez Nemca Altmaiera prešiel po 68 minútach a setoch 6:1 a 6:2. Ďalším oponentom mu bude domáci Rinky Hijikata.

07:15 - Dlho očakávaný návrat Rafaela Nadala pokračuje ďalším zápasom. Po zdolaní Dominica Thiema sa v osemfinále podujatia v Brisbane postaví proti Austrálčanovi Jasonovi Kublerovi. Podľa oficiálnych štatistík by malo ísť o prvý stret týchto hráčov na okruhu ATP.

06:29 - Po vyradení vracajúcej sa Naomi Osakovej si Karolína Plíšková ďalší skalp v Brisbane nepripísala. Nad jej sily bola svetová dvanástka Jelena Ostapenková. Lotyšská hráčka vyhrala po dvoch hodinách a 19 minútach 6:2, 4:6 a 6:3. Vo štvrťfinále vyzve Bielorusku Viktoriu Azarenkovú.

03:00 - Mladučká svetová trojka Coco Gauffová postúpila do štvrťfinále turnaja v Aucklande. Češku Brendu Fruhvirtovú zdolala po hodine a desiatich minútach pomerom 6:3 a 6:0. V ďalšej fáze čaká Američanku duel s francúzskou oponentkou Varvarou Gračevovou, ktorá si poradila so Švajčiarkou Lulu Sunovou.