Charleston videl najdlhší zápas sezóny WTA, z výhry sa tešila Volynetsová

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Charleston videl najdlhší zápas sezóny WTA, z výhry sa tešila Volynetsová
Volynetsová sa na postup poriadne vytrápila.
Volynetsová sa na postup poriadne vytrápila.Profimedia
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 2. apríla?

21:38 - Maria Sakkariová zdolala v Charlestone Viktoriu Tomovovú a po víťazstve 6:3, 6:3 potvrdila úlohu favoritky. Svetová sedmička vyhrala proti Bulharke už tretí zápas v rade. 

20:35 - Danielle Collinsová sa dva dni po zisku životného titulu WTA 1000 v Miami prebojovala do 2. kola podujatia v Charlestone. Američanka, ktorá po sezóne končí, na domácej antuke jasne prevalcovala Paulu Badosovú 6:1, 6:4 a vyhrala ôsmy zápas v rade. Španielka sa naopak naďalej trápi a svoju tohtoročnú bilanciu zhoršila na 5:7.

19:45 - Španielska tenistka Sara Sorribesová Tormová postúpila do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v Bogote. Tretia nasadená hráčka v úvodnom kole zdolala Rusku Mariu Timofejevovú 6:1, 6:3.

18:16 - Bývalá šampiónka turnaja v Charlestone Sloane Stephensová začala na tamojšej zelenej antuke drvivou výhrou 6:0, 6:2 nad Poľkou Magdalenou Frechovou. Bývalá víťazka US Open a aktuálne 40. hráčka sveta zabojuje o tohtoročné prvé štvrťfinále proti nasadenej Kanaďanke Leylah Fernandezovej.

17:29 - Stan Wawrinka našiel recept na antukového špecialistu Alberta Ramosa aj v deviatom vzájomnom súboji a siedmom na najpomalšom povrchu. Španiela zdolal v prvom kole na podniku ATP 250 v Marrakeši ľahko 6:1, 6:4 a o prvú víťaznú sériu od US Open bude bojovať proti Marianovi Navonemu. 

Zostrih stretnutia Ramos - Wawrinka.
Flashscore

16:19 - Taliansky tenista Flavio Cobolli postúpil do 2. kola dvojhry na antukovom turnaji ATP v marockom Marrakeši. V úvodnom kole zvíťazil nad Abdullahom Shelbayhom z Jordánska 6:1, 6:4.

15:54 - Matteo Berrettini pre zdravotné problémy začal túto sezónu len pred niekoľkými týždňami a v úvodnom kole na antuke v Marrákeši potvrdil svoju solídnu formu. Po finále na challengeri vo Phoenixe a súboji s Andym Murraym na Masters v Miami začal v marockej metropole drvivým víťazstvom 6:2, 6:1 nad šiestym nasadeným Alexandrom Ševčenkom.

08:32 - Tommy Paul,  15. hráč sveta, ktorý si na posledných dvoch podujatiach podvrtol ľavý členok a pred dvoma týždňami v Miami dokonca musel vzdať dobre rozohraný zápas, sa odhlásil z prvého antukového turnaja Masters 1000 v Monte Carle. Dvadsaťpäťročný Američan si v Monaku zahral doteraz len v roku 2021 a pripísal si jedinú výhru po skreči súpera.

07:16 - Bývalá juniorská jednotka Clervie Ngounoueová, ktorá vlani vo finále Wimbledonu dievčat porazila Nikolu Bartůnkovú, naďalej čaká na svoje prvé víťazstvo na okruhu WTA. V Charlestone 17-ročná Američanka prehrala s naturalizovanou Francúzkou Varvarou Gračevovou 2:6, 1:6.  

07:08 - Katie Volynetsová vyhrala na domácej antuke v Charlestone najdlhší tohtoročný zápas na okruhu WTA. Americká kvalifikantka zdolala Holanďanku Arantxu Rusovú 6:2, 6:7, 7:6 po odvrátení dvoch mečbalov a boji trvajúcom 3 hodiny a 43 minút. V druhom kole vyzve najvyššie nasadenú krajanku Emmu Navarrovú.

07:01 - Jeffrey John Wolf zdolal na domácej antuke v Houstone švajčiarskeho kvalifikanta Alexandra Ritscharda 6:3, 2:6, 6:4, pripísal si iba druhú tohtoročnú výhru a prerušil sériu siedmich porážok v 1. kole turnajov ATP ťahajúcu sa od vlaňajšieho októbra. O prvé štvrťfinále po ôsmich mesiacoch a obhájení minuloročného výsledku sa 25-ročný Američan pobije s nasadeným krajanom Marcosom Gironom alebo Kanaďanom Denisom Shapovalovom.

06:55 - Minuloročná semifinalistka a tohtoročná nasadená jednotka Jessica Pegulová vstúpi do domáceho turnaja WTA 500 v Charlestone zápasom proti krajanke a predvlaňajšej semifinalistke Amande Anisimovovej. Dvadsaťdvaročná Američanka, ktorá vlani pre syndróm vyhorenia prerušila kariéru a teraz hrá iba štvrtý turnaj za posledných 12 mesiacov, v prvom zápase od porážky v osemfinále Australian Open zmietla 6:3, 6:0 Francúzku Alizé Cornetovú.

06:49 - Shelby Rogersová na domácej antukovej "päťstovke" v Charlestone deklasovala 6:1, 6:1 z kvalifikácie rozohranú krajanku Claire Liuovú a pripísala si iba tretiu výhru za posledných 12 mesiacov. O prvú víťaznú sériu práve od minuloročného Charlestonu sa 31-ročná Američanka, ktorá vlani pol roka pre zdravotné problémy nehrala, stretne so svetovou devätnástkou a šampiónkou z roku 2021 Veronikou Kudermetovovou.