Blíži sa koniec? Neviem, koľko ešte odohrám, priznal Nadal. Chce hrať na OH a French Open

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Blíži sa koniec? Neviem, koľko ešte odohrám, priznal Nadal. Chce hrať na OH a French Open
Nadal ešte neskladá zbrane.
Nadal ešte neskladá zbrane.Reuters
Rafael Nadal (37) dúfa, že sa zúčastní na tohtoročnom French Open a olympijských hrách. Španiel sa tak vyjadril po tom, ako zrušil svoju sľúbenú účasť na podujatí ATP 250 v katarskej Dauhe

Nadal uznal, že na tréning potrebuje viac času. Bývalý líder rebríčka ATP a majiteľ 22 grandslamových trofejí by sa mal vrátiť na kurty začiatkom marca na turnaji Masters v Indian Wells, predtým má naplánované exhibičné podujatie v Las Vegas.

Na spomínanom French Open drží absolútny rekord v podobe 14 grandslamových triumfov. "Neviem, na ktorých podujatiach ešte budem hrať, ale medzi nami, nebude ich veľa. Roland Garros bude jedným z mojich cieľov," povedal v rozhovore pre španielsku televíznu stanicu La Sexta a dodal:

"Rád by som si zahral aj na olympijských hrách. Nie je to niečo, čo by som teraz mohol potvrdiť, ale dúfam, že sa mi to podarí. Myslím, že áno."

Tenisová ikona, ktorú zranenie vyradilo z hry na väčšinu roka 2023, sa v stredu odhlásila z budúcotýždňového turnaja Qatar Open a odložila tak svoj návrat do súťažného tenisu, keďže sa ešte nezotavila z januárového natrhnutia svalu v Brisbane.