Tennis Tracker: Kasatkinová dovolila súperke iba gem, Djokovič a Alcaraz v osemfinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Tennis Tracker: Kasatkinová dovolila súperke iba gem, Djokovič a Alcaraz v osemfinále
Aktualizované
Kasatkinová s hladkým víťazstvom.
Kasatkinová s hladkým víťazstvom.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 2. júna?

22:45 - Ďalej ide bez problémov aj najvyššie nasadený Carlos Alcaraz zo Španielska, ktorý zdolal Kanaďana Denisa Shapovalova hladko 6:1, 6:4 a 6:2. V osemfinále narazí na sedemnásteho nasadeného Taliana Lorenza Musettiho.

21:25 - Do osemfinále bez problémov postúpil aj piaty nasadený Stefanos Tsitsipas z Grécka, ktorý zdolal Argentínčana Diega Schwartzmana 6:2, 6:2 a 6:3. V ďalšom kole ho čaká Rakúšan Sebastian Ofner.

19:05 - Srbský tenista Novak Djokovič sa prebojoval do osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. V 3. kole si v pozícii nasadenej trojky poradil na parížskej antuke so Španielom Alejandrom Davidovichom Fokinom za tri hodiny a 36 minút 7:6 (4), 7:6 (5), 6:2.

Djokovič sa musel na víťazstvo nadrieť, prvé dva sety rozhodol vo svoj prospech až v tajbrejkoch, pričom v tom otáčal z 1:3. Odpor súpera zlomil až v treťom sete, keď v druhom geme zobral Španielovi servis a vytvoril si rozhodujúci náskok 3:0.

17:45 - Svetová hráčka číslo 192 Elina Svitolinová zaskočila ruskú oponentku Anna Blinkovovú. Tenistku, ktorej v rebríčku WTA patrí 56. miesto, na grandslamovej antuke French Open porazila 2:6, 6:2 a 7:5.

16:38 - Talian Lorenzo Sonego na Roland Garros vyradil siedmeho nasadeného Andreja Rubľova. S Rusom prehral prvé dva sety, ale napokon dokázal zvíťaziť 5:7, 0:6, 6:3, 7:6 (5) a 6:3. Duel trval tri hodiny a 42 minút. 

15:25 - Ruský tenista Karen Chačanov postúpil do osemfinále dvojhry na podujatí Roland Garros. V treťom kole v pozícii nasadenej jedenástky zdolal na parížskej antuke Austrálčana Thanasiho Kokkinakisa 6:4, 6:1, 3:6 a 7:6 (5).

15:07 - Bieloruská tenistka Arina Sabalenková sa suverénnym spôsobom prebojovala do osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Svetová dvojka si v 3. kole poradila s Ruskou Kamillou Rachimovovou hladko 6:2, 6:2.

14:58 - Finalistka spred dvoch sezón Anastasia Pavľučenkovová zdolala krajanku Anastasiu Potapovovú nasadenú ako číslo 24 v troch setoch 4:6, 6:3, 6:0.

13:40 - Ďalší duel na tohtoročnom Roland Garros pridá Elise Mertensová. Premožiteľka slovenskej tenistky Hrunčákovej vyhrala nad americkou protivníčkou Jessicou Pegulovou 6:1 a 6:3. Belgičanka sa tak dostala už medzi najlepších 16 hráčok.

12:02 - Daria Kasatkinová potvrdila papierové predpoklady a na French Open smeruje do ďalšieho kola. Ruská tenistka si poradila s Američankou Peyton Stearnsovou hladko 6:0 a 6:1. Svetová deviatka sa na kurte zdržala iba 57 minút.

06:30 - Roland Garros pokračuje šiestym hracím dňom. Kým v mužskom pavúku sa predstavia Carlos Alcaraz a Denis Shapovalov, ženská časť prinesie reprízu sobotňajšieho finále zo Štrasburgu, keď proti sebe nastúpia Ruska Anna Blinkovová a Ukrajinka Elina Svitolinová, ktorá v nedávnom stretnutí o titul zvíťazila 2:0 na sety. O osemfinále French Open zabojuje aj Češka Karolína Muchová, vyzve Irinu-Cameliu Beguovú.