Collinsová získala ďalší titul, Gombos v Chorvátsku dohral

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Collinsová získala ďalší titul, Gombos v Chorvátsku dohral
Collinsová je v parádnej športovej forme.
Collinsová je v parádnej športovej forme.TASR / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 7. apríla?

22:47 - Domáca kolumbijská tenistka Camila Osoriová uspela vo finále dvojhry na turnaji WTA v Bogote. Najvyššie nasadenú Češku Bouzkovú zdolala 6:3, 7:6 (5) a získala svoj druhý titul na okruhu.

22:20 - Americká tenistka Danielle Collinsová si pripísala druhý triumf na okruhu WTA za sebou. Po prvenstve na Miami Open vyhrala aj turnaj v Charlestone, keď vo finále deklasovala štvrtú nasadenú Dariu Kasatkinovú z Ruska 6:2, 6:1.

21:00 - Taliansky tenista Lorenzo Musetti vyhral v 1. kole dvojhry na antukovom turnaji ATP v Monte Carle nad trinástkou podujatia Taylorom Fritzom z USA 6:4, 6:4.

18:47 - Hubert Hurkacz zakončil svoj najúspešnejší týždeň na antuke ziskom celkovo 8. titulu. Dvadsaťsedemročný Poliak si podmanil portugalský Estoril, kde vo svojom 10. finále zdolal Španiela Pedra Martíneza 6:3, 6:4.

Zostrih stretnutia Martínez - Hurkacz.
Flashscore

18:40 - Taliansky tenista Matteo Berrettini vyhral vo finále turnaja v marockom Marrákeši nad Robertom Carballesom Baenom zo Španielska v dvoch setoch 7:5, 6:2. Získal tak svoj ôsmy titul na okruhu ATP.

Zostrih stretnutia Baena - Berrettini.
Flashscore

15:25 - Norbert Gombos nezabojuje o hlavnú súťaž v dvojhre na challengeri 75 v chorvátskom Splite (74 825 eur, antuka vonku). Deviaty nasadený hráč nestačil v úvodnom kvalifikačnom kole na Taliana Lorenza Rottoliho a podľahol mu 5:7, 2:6 za necelé dve hodiny. V hlavnom pavúku dvojhry sú v Splite Lukáš Klein, Alex Molčan a Jozef Kovalík, vo štvorhre sa predstaví Igor Zelenay.

12:40 - Novak Djokovič sa v nedeľu stal najstaršou svetovou jednotkou v histórii rebríčka ATP. Srbský tenista a držiteľ rekordných 24 grandslamových titulov má 36 rokov a 321 dní, čím o jeden deň prekonal Švajčiara Rogera Federera. 

01:01 - Marie Bouzková na podniku WTA 250 v kolumbijskej Bogote porazila 6:4, 7:6 Rusku Kamillu Rachimovovú, tretíkrát vylepšila svoje antukové maximum a šiestykrát v kariére postúpila do finále. O druhý titul si 25-ročná Češka zahrá s domácou šampiónkou z roku 2021 Camilou Osoriovou. 

Česká tenistka ale svoj šiesty deblový titul nezíska a v nedeľu nezabojuje o premiérové double. Krátko po postupe do finále dvojhry skončila v semifinále štvorhry, v ktorej so španielskou kamarátkou Sarou Sorribesovou podľahli 3:6, 6:1, 7:10 Španielke Cristine Bucsaovej s Ruskou Rachimovovou.

00:36 - Frances Tiafoe na domácej antuke v Houstone porazil 6:2, 7:6 Taliana Luciana Darderiho, prvýkrát od minuloročného US Open vyhral tri zápasy po sebe a postúpil do finále. O premiérové obhájenie titulu a celkovo 4. triumf sa 26-ročný Američan pobije s krajanom Benom Sheltonom.

00:07 - Danielle Collinsová v Charlestone porazila dvakrát 6:3 Mariu Sakkariovú a týždeň po triumfe na hardovom podniku WTA 1000 v Miami postúpila do finále antukového turnaja WTA 500. Tridsaťročná Američanka neprehrala už 12 zápasov v rade, čím vyrovnala svoju najdlhšiu víťaznú šnúru z leta 2021. O svoj celkovo štvrtý titul si zahrá s ruskou šampiónkou z roku 2017 Dariou Kasatkinovou.