Uspešný vstup Jamrichovej do domáceho turnaja, Klein a Šramková v hlavnej súťaži na Indian Wells

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Uspešný vstup Jamrichovej do domáceho turnaja, Klein a Šramková v hlavnej súťaži na Indian Wells
Jamrichová na úvod v Trnave uspela.
Jamrichová na úvod v Trnave uspela.TASR / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 5. marca?

23:58 - V Indian Wells si zahrá aj Rebecca Šramková. Slovenská tenistka vyhrala vo finále kvalifikácie nad Francúzskou Ponchetovou 2:6, 6:2, 7:6.

21:30 - Alex Molčan sa neprebojoval do hlavnej súťaže v Indian Wells. Vo finále kvalifikácie podľahol Hugovi Grenierovi z Francúzska v dvoch setoch 3:6, 2:6. V pavúku sa zo Slovákov predstaví Lukáš Klein, ktorý pokoril Američana Zacharyho Svajdu 6:4, 6:7, 6:3.

21:27 - Renáta Jamrichová má za sebou úspešný vstup do turnaja v Trnave. V 1. kole zdolala Ukrajinku Katarinu Zavackú 4:6, 6:2, 6:1.

19:40 - Keď Mečíř a Hantuchová ovládli Indian Wells. Slávny turnaj má aj slovenskú stopu. Viac v článku.

17:00 - Rumunská tenistka Simona Halepová uspela so svojím odvolaním a Športový arbitrážny súd v Lausanne (CAS) jej v utorok skrátil štvorročný trest za doping na deväť mesiacov. Dvojnásobná grandslamová šampiónka sa tak môže ihneď vrátiť na kurty. Viac v článku.

10:55 - Renátu Jamrichovú čaká vystúpenie na domácom turnaji W75 v Trnave. Na úvod sa proti nej postaví skúsenejšia súperka z Ukrajiny Katarina Zavacká. Mladej Slovenke patrí v ženskom rebríčku senioriek 811. priečka, oponentka je na 184. mieste. Okrem Jamrichovej vstúpi do turnaja aj Sára Šarinová, keď vyzve Chorvátku Janu Fettovú.

10:38 - Účasť v hlavnom pavúku turnaja v Indian Wells už má istú Anna Karolína Schmiedlová. Slovenka sa 6. marca predstaví v prvom kole proti čínskej protivníčke Wang Sin-jü.

10:17 - Tenisový svet bude v najbližších dňoch sústrediť svoju pozornosť do Indian Wells, kde sa odohrajú turnaje ATP aj WTA. Preniknúť na kvalitné podujatia chcú aj slovenskí tenisti. Vo finále kvalifikácie sa o to najprv pokúsi Lukáš Klein, ktorý by rád prešiel cez Zacharyho Svajdu. Alexa Molčana čaká prekážka v podobe Huga Greniera. Zo žien má šancu na hlavnú súťaž Rebecca Šramková, predtým však musí zdolať Jessiku Ponchetovú.