Thompson oslavuje premiérový titul z ATP, Molčan vyhral finále kvalifikácie v Čile

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Thompson oslavuje premiérový titul z ATP, Molčan vyhral finále kvalifikácie v Čile
Thompson sa konečne dočkal zisku trofeje.
Thompson sa konečne dočkal zisku trofeje.AFP / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 25. februára?

23:57 - Rebecca Šramková si hlavnú súťaž v San Diegu nezahrá. Vo finále kvalifikácie podľahla Ruske Melnikovovej v troch setoch 6:4, 2:6, 4:6.

19:44 - Alex Molčan sa predstaví v hlavnej súťaži podujatia v hlavnom meste Čile. V tamojšom Santiagu zdolal vo finále kvalifikácie argentínskeho súpera Facunda Bagnisa po 95 minútach dvakrát 6:4.

19:30 - Katarína Kužmová získala titul vo dvojhre na turnaji ITF WTT W15 v egyptskom Sharm El Sheikhu. Najvyššie nasadená hráčka si vo finále poradila s domácou trojkou pavúka Sandrou Samirovou a zdolala ju vo vyrovnanom a dlhom zápase 4:6, 7:5, 6:4 za 188 minút. Pre dvadsaťdvaročnú rodáčku z Košíc je to siedmy singlový titul na okruhu ITF, druhý v tomto roku. Premožiteľku nenašla v Egypte ani minulý týždeň.

10:48 - Alex Molčan a Rebecca Šramková sa budú snažiť o prienik do hlavných súťaží. Prvého menovaného čaká finále kvalifikácie antukového turnaja v čilskom Santiagu, kde bude jeho oponenton Argentínčan Bagnis. Šramková zabojuje o účasť na podujatí v americkom San Diegu, k splneniu tohto cieľa musí zdolať Rusku Melnikovovú.

06:12 - Jordan Thompson potreboval tri pokusy na to, aby prvýkrát zvládol finále na turnajoch ATP. Austrálčan sa svojho premiérového triumfu na najvyššom okruhu dočkal na podniku v mexickom Los Cabos, kde v súboji o titul pokoril 6:3, 7:6 trojnásobného grandslamového finalistu Caspera Ruuda útočiaceho na 11. kariérnu trofej. Rodák zo Sydney v pondelok vylepší svoje rebríčkové maximum a bude kúsok od premiéry v TOP 30.

01:35 - Rozlosovaný už je aj tretí turnaj ATP, ktorý je na programe budúci týždeň. V čilskom Santiagu bude v úlohe nasadenej jednotky obhajovať minuloročný triumf domáci Nicolás Jarry. Medzi jeho najväčšie hrozby by mali patriť Sebastián Báez, Arthur Fils či Alejandro Tabilo. Štyria najvyššie nasadení majú v prvom kole voľno.

01:07 - Mariano Navone si zaistil argentínske finále na "päťstovke" v brazílskom Riu de Janeiro. Rozbehnutý kvalifikant v semifinále zdolal 6:4, 6:2 zdravotne indisponovaného obhajcu titulu a nasadenú dvojku Camerona Norrieho a ďalej v tomto týždni zbiera svoje prvé výhry v hlavných súťažiach na najvyššom okruhu. V nedeľnom finále vyzve úspešnejšieho krajana Sebastiána Báeza.