Alcaraz na domácom Masters v Madride opäť žiari. Na ceste do osemfinále nestratil ani set

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Alcaraz na domácom Masters v Madride opäť žiari. Na ceste do osemfinále nestratil ani set

Z postupu do osemfinále domáceho turnaja Masters v Madride sa teší Alcaraz.
Z postupu do osemfinále domáceho turnaja Masters v Madride sa teší Alcaraz.Profimedia
Carlos Alcaraz (20) dokázal po takmer mesačnej prestávke vyhrať aj svoj druhý zápas na turnaji Masters 1000 v Madride. Španielsky víťaz posledných dvoch ročníkov zdolal v treťom kole v rámci prvého vzájomného stretu Brazílčana Thiaga Seybotha (24) 6:3, 6:3.

Seyboth Wild - Alcaraz 3:6, 3:6

Carlos Alcaraz vynechal Monte Carlo Masters pre zranenie pravého predlaktia a nemohol obhajovať titul na päťstovke v Barcelone. Po mesačnej pauze hrá svoj prvý tohtoročný európsky antukový turnaj na domácej pôde v Madride a v španielskej metropole sa mu zatiaľ darí.

Španielsky mladík, ktorý budúci týždeň oslávi 21. narodeniny, vyhral aj svoj druhý duel na domácej tisícke a neprehral už 13 zápasov v rade. V prvom vzájomnom strete bez väčších komplikácií zdolal Thiaga Seybotha.

Zostrih zápasu.
Flashscore

Brazílčan držal so svetovou trojkou krok len v úvode. Od stavu 2:3 Alcaraz jasne dominoval a vyhral deväť gemov v rade. Pri prvom pokuse o ukončenie duelu Španiel prvýkrát stratil svoje podanie a dovolil súperovi znížiť na 3:5. Rodák z Murcie využil druhú šancu a slávil postup do osemfinále.

Alcaraz si vylepšil bilanciu v Madride na 14-1, keď pri svojej premiérovej účasti prehral jediný zápas s krajanom Rafaelom Nadalom. Ak by dvojnásobný grandslamový šampión triumfoval v Madride aj tento rok a získal celkovo 14. titul, premiérovo by mal na konte tri celkové zárezy z jedného turnaja.

Rubľov - Davidovich 7:6, 6:4

Andrej Rubľov na Masters v Madride prerušil sériu štyroch prehier a dosiahol prvú víťaznú sériu od kontroverznej diskvalifikácie v Dubaji. Ruský tenista aj vďaka piatim setbalom v dvoch tesných setoch zatlačil domáceho Alejandra Davidovicha a pri svojom štvrtom štarte v Caja Mágica postúpil do osemfinále.

Zostrih zápasu.
Flashscore

V boji o druhé madridské štvrťfinále sa svetová osmička stretne s Tallonom Griekspoorom, s ktorým vyhral oba vzájomné zápasy.