Lehečka v boji o postup do madridského finále skrečoval, Rubľov zdolal Fritza

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lehečka v boji o postup do madridského finále skrečoval, Rubľov zdolal Fritza

Lehečka musel z boja odstúpiť.
Lehečka musel z boja odstúpiť.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 3. mája?

21:04 - Súperom Rubľova v boji o titul v Madride bude Félix Auger-Aliassime z Kanady, semifinálový duel s ním skrečoval Čech Jiří Lehečka v prvom sete za stavu 3:3 pre problémy s chrbtom.

Zostrih zápasu.
Flashscore

18:02 - Andrej Rubľov pred pár dňami na antuke v Madride prerušil šnúru štyroch porážok a teraz na nej po výhre nad Američanom Taylorom Fritzom a sérii už piatich víťazstiev oslavuje postup do svojho piateho finále turnaja Masters 1000. O celkovo 16. titul a druhý triumf z "tisíciek" si ruský tenista zahrá s Jiřím Lehečkom alebo Félixom Augerom-Aliassimom. Viac v článku.

13:42 - Španielsky tenista Carlos Alcaraz vynechá nadchádzajúci turnaj ATP Italian Open. Svetová trojka sa z neho odhlásila v piatok pre zranenie pravého predlaktia, to isté zranenie ho vyradilo z hry aj na turnajoch v Monte Carle a Barcelone.

11:18 - "Tisícka" v Madride sa počas piatku dočká semifinálových bitiek. Od 16:00 by na španielsku antuku proti sebe mali nastúpiť Fritz a Rubľov. Po ich súboji je na programe duel Auger-Aliassime - Lehečka.

11:02 - Zo slovenských tenistiek bude počas dňa v akcii iba Salma Drugdová. Na turnaji v Osijeku si po boku Ivany Šebestovej zahrá semifinále štvorhry proti britsko-švajčiarskej dvojici vs Ananeová - Gadientová.