Lehečka si vylepšil maximum v Madride,  nastúpi proti Nadalovi. Rybakinová opäť valcuje

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Lehečka si vylepšil maximum v Madride, nastúpi proti Nadalovi. Rybakinová opäť valcuje

Lehečka je v ďalšom kole.
Lehečka je v ďalšom kole.Profimedia / Flashscore
Tenisová sezóna sa už naplno rozbehla a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 29. apríla?

22:12 - Najvyššie nasadený Jannik Sinner z Talianska vyradil na turnaji v Madride Rusa Pavla Kotova 6:2, 7:5.

Zostrih stretnutia Sinner - Kotov.
Flashscore

21:15 - Julia Putincevová z Kazachstanu vyhrala nad desiatou nasadenou Dariou Kasatkinovou z Ruska 3:6, 6:2, 6:2.

20:28 - Sara Bejlek sa na prestížnom antukovom turnaji WTA 1000 v Madride o ďalšie prekvapenie nepostarala. Po šnúre piatich víťazstiev našla premožiteľku vo svetovej štvorke Jelene Rybakinovej, s ktorou v boji o štvrťfinále a postup do TOP 100 prehrala 1:6, 3:6.

19:17 - Jiří Lehečka si ešte stihne zmerať sily s lúčiacim sa Rafaelom Nadalom. 37-ročného Španiela vyzve v osemfinále antukového turnaja Masters v Madride. Legendárny tenista zdolal Argentínčana Pedra Cachína po viac ako troch hodinách boja 6:1, 6:7, 6:3 a osemnásty raz v rade nechýba v španielskej metropole medzi najlepšími šestnástimi.

Zostrih stretnutia Nadal - Cachín.
Flashscore
Pozápasový rozhovor Nadala.
Flashscore

18:58 - Svetová trojka Coco Gauffová prvýkrát v kariére nepostúpila do štvrťfinále turnaja v Madride. Dvadsaťročná Američanka prehrala 6:7, 6:4, 4:6 s krajankou Madison Keysovou, ktorá otočila vzájomnú zápasovú bilanciu na 3:2.

18:54 - Casper Ruud po najcennejšom triumfe na päťstovke v Barcelone pokračuje vo víťaznom ťažení na turnaji v Madride. Brita Camerona Norrieho zdolal 6:2, 6:4, svoju neporaziteľnosť predĺžil na sedem zápasov a 14 setov. Pripísal si 31. víťazstvo v sezóne.

17:47 - Jakub Menšík v Madride skrečoval za stavu 1:6 a 0:1, keď prehrával o set a brejk, svoje premiérové stretnutie tretieho kola na turnajoch Masters. Do osemfinále tak prešiel Félix Auger-Aliassime.

17:18 - Mirra Andrejevová v Madride vylepšila svoje maximum na prestížnych "tisíckach" a tiež svoju bilanciu s hráčkami z TOP 20 na 8:6. Ruska v deň svojich 17. narodenín porazila 7:6, 6:4 svetovú trinástku Jasmine Paoliniovú, hoci za stavu 2:5 čelila setbalu. O svoje prvé semifinále na najvyššom okruhu si zahrá s Danielle Collinsovou alebo obhajkyňou titulu Arynou Sabalenkovou.

16:04 - Daniil Medvedev mal vo svojom druhom zápase na tohtoročnom Masters v Madride veľké problémy, ale napokon si proti svojmu neobľúbenému súperovi Sebastianovi Kordovi vylepšil bilanciu na 3:2. Američana s českými koreňmi prekonal 5:7, 7:6, 6:3 a pri treťom štarte v tomto dejisku za sebou postúpil do osemfinále. V ďalšom kole sa stretne s Alexandrom Bublikom.

15:30 - Jiří Lehečka si na Masters v Madride druhýkrát zlepšil svoje maximum. Najlepší Čech v rebríčku ATP zdolal v treťom kole 6:4, 7:6 rozbehnutého kvalifikanta Thiaga Monteira, ktorý mohol nadviazať na skalp Stefanosa Tsitsipasa, a v osemfinále môže čeliť päťnásobnému šampiónovi a antukovému kráľovi Rafaelovi Nadalovi.

13:50 - Svetová jednotka Iga Swiateková vstúpila do osemfinálového zápasu v Madride prehraným servisom, avšak potom už nestratila ani jeden gem a domácu nádej Saru Sorribesovú za 68 minút deklasovala 6:1, 6:0. Ďalší krok k úspešnej obhajobe minuloročného finále sa pokúsi urobiť proti Beatriz Haddadovej Maiaovej.

13:41 - Ben Shelton prišiel v treťom kole turnaja v Madride o svoju neporaziteľnosť na antuke. Úradujúci šampión antukového podujatia v Houstone prehral s Alexandrom Bublikom 6:3, 6:7, 4:6. Kazašský reprezentant si zahrá o svoje tretie štvrťfinále na podujatí Masters proti Daniilovi Medvedevovi alebo Sebastianovi Kordovi.

13:41 - Ben Shelton prišiel v treťom kole v Madride o tohtoročnú neporaziteľnosť na antukových dvorcoch. Úradujúci šampión antukovej akcie v Houstone podľahol 6:3, 6:7, 4:6 Alexanderovi Bublikovi. Reprezentant Kazachstanu si zahrá o svoje tretie štvrťfinále na podnikoch Masters, druhé v Madride, s Danielom Medvedevom alebo Sebastianom Kordom.

12:58 - Beatriz Haddadová Maiaová chytila v Madride výbornú formu a ani v treťom súboji nestratila set. Brazílčanka pokorila 6:4, 6:4 svetovú šestku Mariu Sakkariovú, ktorá dorazila v skvelej fazóne, a vyhrala 11 z posledných 17 duelov s hráčkami z TOP 10. O svoje druhé semifinále na "tisíckach" sa bude usilovať proti svetovej jednotke Ige Swiatekovej alebo domácej Saře Sorribesovej.

12:16 - Ons Džabúrová v obľúbenom Madride ožíva. Predvlaňajšia šampiónka španielskej "tisícky" dosiahla v Caja Mágica na svoju prvú víťaznú sériu od septembrového triumfu v Ningbe a v osemfinále porazila 6:0, 6:4 kolegyňu z TOP 10 rebríčka Jelenu Ostapenkovú. V tomto dejisku stále neprehrala dohraný zápas, o jubilejnú 10. výhru v rade zabojuje proti Coco Gauffovej alebo Madison Keysovej.

10:00 - Svoj prvý turnaj po mesačnej pauze hrá v Madride Jiří Lehečka. Český tenista v pondelok vyzve Brazílčana Thiaga Monteira a zabojuje o postup do osemfinále. Najvyššie postavený Čech v rebríčku ATP sa pokúsi o ďalší krok k vyrovnaniu svojho doterajšieho maxima na Masters (štvrťfinále, Indian Wells).

00:49 - Alexander Zverev sa aj pri siedmom štarte na Masters v Madride dostal do osemfinále. Dvojnásobný šampión si v treťom kole poradil 6:4, 7:5 s Denisom Shapovalovom a proti Franciscovi Cerúndolovi bude chcieť dosiahnuť svoje šieste štvrťfinále na tomto podujatí.