Program Turnaja majsteriek komplikuje počasie, Djokovič opäť ovládol Paríž

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Program Turnaja majsteriek komplikuje počasie, Djokovič opäť ovládol Paríž

Aktualizované
Iga Swiateková sa počas semifinále ukrývala pred dažďom.
Iga Swiateková sa počas semifinále ukrývala pred dažďom.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 5. novembra?

17:38 - Djokovič po siedmykrát kráľom Paríža, Dimitrov čaká na triumf už 112 turnajov.

09:27 - "Počasie bolo šialené. Vážim si, že ste všetci prišli a zaplnili štadión. Podmienky sú drsné, ale keď nám fandíte, tak si to v tomto počasí vážime ešte viac," povedala Jessica Pegulová po víťazstve nad Coco Gauffovou a postupe do finále Turnaja majsteriek.

Vyjadrenie Pegulovej po zápase.
Flashscore

07:55 - Jessica Pegulová vyhrala v roku 2023 všetkých 51 zápasov, v ktorých získala prvý set. Len dvom tenistkám sa doteraz podarilo uzavrieť sezónu bez prehry v dueloch, v ktorých viedli 1:0 na sety - Viktorii Azarenkovej v roku 2012 (60:0) a Lindsay Davenportovej v roku 2001 (53:0).

05:30 - Nepriaznivé počasie a žiadna strecha predĺžia tohtoročný Turnaj majsteriek o jeden deň. Organizátori pred pár chvíľami oznámili, že finále dvojhry sa bude hrať v pondelok. V nedeľu by sa malo v mexickom Cancúne rozhodnúť o posledných semifinalistkách, finalistkách a šampiónkach štvorhry. Jeden pár sa môže tešiť na tri zápasy v jeden deň. Vo dvojhre sa bude hrať len druhé semifinále medzi Arynou Sabalenkovou a Igou Swiatekovou.

04:48 - Jessica Pegulová nestratila na Turnaji majsteriek v mexickom Cancúne set ani so štvrtou súperkou. V semifinále zmietla krajanku Coco Gauffovú 6:2, 6:1 a postúpila do svojho najväčšieho finále. Na svoju súperku si 29-ročná Američanka bude musieť počkať do nedele, keďže druhé semifinále medzi Arynou Sabalenkovou a Igou Swiatekovou bolo za stavu 1:2 prerušené pre dážď.

Zostrih súboja Pegulová - Gauffová.
Flashscore