Auger-Aliassime do finále v Bazileji, Sinner vo Viedni. Klein v Ortisei o titul

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Auger-Aliassime do finále v Bazileji, Sinner vo Viedni. Klein v Ortisei o titul

Aktualizované
Tsitsipas o titul vo Viedni nezabojuje.
Tsitsipas o titul vo Viedni nezabojuje.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 28. októbra?

19:32 - Félix Auger-Aliassime na turnaji ATP 500 v Bazileji po roku opäť zdolal Holgera Runeho. V repríze vlaňajšieho finále kanadský obhajca titulu vyradil dánskeho ašpiranta na Turnaj majstrov 6:3, 6:2 a ukončil 12-mesačné čakanie na finále. O svoju premiérovú obhajobu titulu a piatu trofej si 23-ročný Kanaďan zahrá s Poliakom Hubertom Hurkaczom.

Zostrih zápasu Auger-Aliassime - Rune.
Flashscore

18:45 - Talian Jannik Sinner zdolal v halovej päťstovke vo Viedni Andreja Rubľova 7:5, 7:6. Vyhral 11 z posledných 12 zápasov a po šiesty raz v tejto sezóne postúpil do finále bez straty setu. Tento rok sa štvrtýkrát stretne s Daniilom Medvedevom, ktorého prvýkrát zdolal pred dvoma týždňami v Pekingu.

Zostrih zápasu Sinner - Rubľov.
Flashscore

18:18 – Osemnásťročná Slovenka Salma Drugdová nepostúpila do finále na turnaji ITF W25 v egyptskom Šarm aš-Šajchu. V semifinále ju porazila 6:0, 6:2 Češka Linda Klimovičová.

17:52 - Hubert Hurkacz zdolal v Bazileji Francúza Huga Humberta 6:3, 4:6, 7:6 a mesiac po triumfe na Masters v Šanghaji postúpil do ďalšieho finále. O svoj tretí tohtoročný a celkovo ôsmy titul si zahrá buď s konkurentom o Turnaj majstrov Holgerom Runem, alebo s obhajcom titulu Félixom Auger-Aliassimom.

Zostrih súboja Hurkacz - Humbert.
Flashscore

15:58 - Daniil Medvedev neprehral vo Viedni už deväť zápasov v rade. V semifinále zdolal Gréka Stefanosa Tsitsipasa 6:4, 7:6 bez straty podania a od prvej úspešnej obhajoby titulu ho delí jediné víťazstvo. Dvadsaťsedemročný majiteľ 20 trofejí môže prvýkrát v histórii vyhrať jeden turnaj viackrát. Vo finále ho čaká víťaz duelu medzi Andrejom Rubľovom a Yannickom Sinnerom.

Zostrih súboja Medvedev - Tsitsipas.
Flashscore

14:43 - Fantastické správy prichádzajú z talianskej Ortisei. Lukáš Klein zdolal v semifinále challengeru Brita Billyho Harrisa za 80 minút 6:3, 7:6 a postúpil do nedeľňajšieho finále na tvrdom povrchu v hale. Slovenský tenista si o titul zahrá s víťazom duelu medzi Talianom Gaiom a Poliakom Kasnikowským.

13:40 - Čchin-wen Čeng na turnaji WTA Elite Trophy v Ču-chaji zdolala krajanku Lin Ču 7:5, 4:6, 6:1 a štvrtýkrát v kariére postúpila do finále. O svoj tretí titul si 21-ročná Číňanka zahrá s Brazílčankou Beatriz Haddadovou Maiovou (h2h 0:0).

Zostrih súboja Čeng - Ču.
Flashscore

09:42 - Beatriz Haddadová Maiová na svojom poslednom turnaji v tomto roku postúpila prvýkrát v tejto sezóne do finále, a to hneď na turnaji WTA Elite Trophy v čínskom Ču-chaji. Brazílska tenistka v semifinále "malého Turnaja majsteriek" porazila Dariu Kasatkinovú 6:4, 6:1 a prvýkrát od Wimbledonu vyhrala tri zápasy po sebe.

Zostrih súboja Haddadová Maiová - Kasatkinová.
Flashscore

08:44 - Česká wimbledonská šampiónka Markéta Vondroušová sa na Turnaji majsteriek stretne v skupine s bývalou svetovou jednotkou Poľkou Igou Swiatekovou, víťazkou tohtoročného US Open Cori Gauffovou z USA a Tunisankou Ons Džabúrovou. V druhej skupine sa ocitli Bieloruska Aryna Sabalenková, Kazaška Jelena Rybakinová, Američanka Jessica Pegulová a Grékyňa Maria Sakkariová. 

08:32 - Félix Auger-Aliassime vyhral tri zápasy po sebe len tretíkrát v tejto sezóne a prvýkrát od marcového Indian Wells. V piatok večer bol v Bazileji proti kvalifikantovi Alexandrovi Ševčenkovi jednu loptičku od prehry, ale napokon zdolal premožiteľa Stana Wawrinku a Taylora Fritza 7:6, 3:6, 7:6 a postúpil do semifinále.

07:20 - Do zápasu o titul sa bude chcieť dostať aj Lukáš Klein. Slovák sa v talianskej Ortisei stretne od 12:30 s Britom Billym Harrisom. Favoritom na harde v hale je tenista spod Tatier. 

06:00 - Sobota ponúkne tenisovým nadšencom šesť semifinálových zápasov na turnajoch v Bazileji, Viedni a čínskom Ču-chaji. O finále budú bojovať napríklad RuneAugerom-Aliassimeom či MedvedevTsitsipasom. Kto urobí dôležitý krok k vytúženému triumfu?