Klein v istanbulskom finále, Gauffová s titulom na US Open

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Klein v istanbulskom finále, Gauffová s titulom na US Open

Aktualizované
Klein má pred blížiacim sa Davis Cupom nádejnú formu.
Klein má pred blížiacim sa Davis Cupom nádejnú formu.Reuters
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 9. septembra?

0:35 - Coco Gauffová zavŕšila na US Open fenomenálnu sezónu svojím premiérovým grandslamovým triumfom. Viac v článku.

21:10 - Rebecca Šramková zabojuje o titul vo dvojhre na turnaji WTA 125 v talianskom Bari (100 000 EUR, antuka vonku). Zverenka trénera Milana Martinca a kondičného Dávida Olasza si v semifinále poradila s Chorvátkou Janou Fettovou a zdolala ju 7:5, 6:3 za 108 minút. Dvadsaťšesťročná hráčka Národného tenisového centra si vo finále zmeria sily s víťazkou francúzsko-slovinského duelu medzi jednotkou pavúka Alizé Cornetovou a päťkou Tamarou Židanšekovou.

Šramková má v nedeľu šancu získať svoj prvý titul na okruhu WTA. Doposiaľ má na svojom konte 12 singlových titulov z okruhu ITF. V prípade finálového úspechu by sa veľmi výrazne priblížila k svojmu rebríčkovému maximu, ktorými bolo 111. miesto v renkingu WTA v máji 2017.

21:00 - Povedali dosť. US Open zvyšuje bezpečnosť, dôvodom sú aktivisti.

19:26 - Anna Danilinová a Harri Heliövaara zdolali vo finále US Open domácu dvojicu Jessica Pegulová - Austin Krajicek 6:3, 6:4 a vyhrali svoj prvý spoločný turnaj. Dvadsaťosemročná Ruska reprezentujúca Kazachstan si druhýkrát zahrala v grandslamovom finále vo všetkých disciplínach a dosiahla svoj prvý triumf na podujatí veľkej štvorky, zatiaľ čo 34-ročný Fín prvýkrát v kariére okúsil atmosféru grandslamového finále.

19:36 - Slovenská juniorská tenistka Renáta Jamrichová ukončila v sobotu na grandslamovom turnaji US Open svoje pôsobenie aj vo štvorhre. Viac v článku.

16:09 - Slovenský tenista Lukáš Klein sa prebojoval do finále dvojhry na challengeri 75 v tureckom Istanbule. Tretí nasadený hráč zdolal v semifinále turnajovú dvojku Holanďana Jespera De Jonga po trojsetovej bitke 7:6 (2), 6:7 (2), 7:6 (5).

V dueli o tretí titul na ATP Challenger Tour nastúpi v nedeľu proti Damirovi Džumhurovi z Bosny a Hercegoviny. Klein vlani triumfoval na turnajoch v Troisdorfe a Alicante. Jeho forma v Istanbule je prísľubom pred blížiacim sa duelom 1. svetovej skupiny Davisovho pohára v Grécku (16.-17. septembra na harde v Aténach).

14:00 - Jednotka proti tínedžerke. Finále US Open klope na dvere.

08:14 - Cesta Renáty Jamrichovej v rámci juniorskej dvojhry US Open sa skončila. Šanca na titul ale stále žije. Viac v článku.

06:33 - Daniil Medvedev ako prvý Rus postúpil piatykrát v kariére do finále grandslamového turnaja v dvojhre mužov. Prekonal Marata Safina.

06:05 - Novak Djokovič sa tretíkrát v kariére dostal do finále všetkých štyroch grandslamových podujatí v jednej sezóne (2015, 2021, 2023), rovnako ako pred ním Roger Federer (2006, 2007 a 2009).

04:41 - Daniil Medvedev zvíťazil v semifinálovom súboji víťazov posledných dvoch ročníkov US Open. Predminuloročný šampión zdolal obhajcu titulu Carlosa Alcaraza zo Španielska 7:6, 6:1, 3:6, 6:3 a po tretí raz sa v New Yorku prebojoval do finále. Tento rok sa stretne s Novakom Djokovičom, ktorého pred dvoma rokmi pripravil o skompletizovanie kalendárneho Grand Slamu. Viac v článku.

03:54 - Češka Tereza Valentová zdolala na US Open najvyššie nasadenú Slovenku Renátu Jamrichovú 3:6, 6:4, 6:3 a postúpila do finále dvojhry junioriek. Šestnásťročná tenistka si o titul zahrá proti Katherine Sebovej, ktorá vyradila jej krajanku Lauru Samsonovú 6:2, 6:3.