Hrunčáková si štvrťfinále dvojhry v Dubaji nezahrá, nádej na titul jej dáva štvorhra

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hrunčáková si štvrťfinále dvojhry v Dubaji nezahrá, nádej na titul jej dáva štvorhra
Hrunčáková sa v Dubaji medzi TOP 8 nepozrie.
Hrunčáková sa v Dubaji medzi TOP 8 nepozrie.Profimedia
Viktória Hrunčáková (25) sa neprebojovala do singlového štvrťfinále podujatia ITF WTT W100. Na tvrdom povrchu v Dubaji bola nad jej sily bulharská tenistka Isballa Šiniková (32), ktorá zvíťazila po troch setoch.

Hrunčáková - Šiniková 6:7 (5), 6:1, 3:6

Po postupe do deblového semifinále so slovinskou spoluhráčkou Jakupovičovou čakal na Hrunčákovú prvý vzájomný stret so Šinikovou. Rebríček WTA favorizoval slovenskú hráčku zo 124. miesta, ktorá nastupovala proti oponentke z pozície s poradovým číslom 290.

Najvyrovnanejší bol hneď prvý set, v ktorom každá zo súperiek raz stratila svoj servis a šlo sa do tajbrejku. V ňom bola úspešnejšia Bulharka. V druhom dejstve dominovala reprezentantka Slovenska a poľahky ho zvládla za necelú polhodinu. Rozhodujúca časť zápasu ale patrila jej protivníčke, ktorá celkovo zvíťazila 2:1 a v boji tenistiek v najlepšej turnajovej osmičke vyzve Niginu Abduraimovú.

Hrunčáková však na dubajskom podujatí ostáva v osudí ešte v rámci dvojhry. So spomínanou kolegyňou zo Slovinska čakajú na svoje semifinálové súperky. Ich mená sa dozvedia ráno 8. decembra po meraní síl thajskej dvojice Kumkhumová - Plipuechová s britským duom Nichollsová - Watsonová. Poslednú menovanú čaká aj singlový štvrťfinálový súboj s Rebeccou Šramkovou.

Sezónne štatistiky Viktórie Hrunčákovej.
Sezónne štatistiky Viktórie Hrunčákovej.Flashscore