Tennis Tracker: Vondroušová víťazkou Wimbledonu, Jamrichová končí pred dvomi finále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Vondroušová víťazkou Wimbledonu, Jamrichová končí pred dvomi finále

Aktualizované
Markéta Vondroušová ovládla finále prestížneho turnaja.
Markéta Vondroušová ovládla finále prestížneho turnaja.@WTA
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 15. júla?

16:48 - Slovenka Renáta Jamrichová po prehre vo wimbledonskom semifinále dvojhry dievčat neuspela ani vo štvorhre. S talianskou spoluhráčkou Federicou Urgesiovou skončili pred bránami boja o titul na raketách českého dua Kovačková - Saamsonová po setoch 2:6 a 4:6.

16:31 - Česká tenistka Markéta Vondroušová sa stala víťazkou ženskej wimbledonskej dvojhry a získala prvý grandslamový titul v kariére. Vo finále zdolala turnajovú šestku Ons Džabúrovú z Tuniska 6:4, 6:4. Vondroušová je po Jane Novotnej a Petre Kvitovej historicky tretia česká šampiónka vo wimbledonskom singli. Viac sa dočítate v samostatnom článku.

13:26 - Jamrichová napokon neuspela v semifinále dvojhry junioriek na grandslamovom Wimbledone. V pozícii turnajovej päťky prehrala s treťou nasadenou Američankou Clervie Ngounoueovou hladko 0:6, 3:6. 

6:48 - Renáta Jamrichová sa môže tešiť na dohrávku dvoch odložených zápasov. Najprv by v boji o postup do dievčenského finále Wimbledonu mala vyzvať Američanku Clervie Ngounoueovú. Následne si zahrá semifinále aj vo štvorhre, keď po bodku Federicy Urgesiovej vyzve českú dvojicu Kovačková - Saamsonová.

6:25 - Šlágrom sobotňajšieho programu Wimbledonu je finále ženskej dvojhry, v ktorom si to o svoj prvý grandslamový titul rozdajú Češka Markéta Vondroušová a Tunisanka Ons Džabúrová. Bojovať sa bude aj o titul vo štvorhre, v ktorej holandsko-britský pár Wesley Koolhof a Neal Skupski vyzve španielsko-argentínsky pár Marcel Granollers, Horacio Zeballos.