Tennis Tracker: Džabúrová vo finále proti Vondroušovej, Jamrichová v dvojitom semifinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tennis Tracker: Džabúrová vo finále proti Vondroušovej, Jamrichová v dvojitom semifinále

Aktualizované
Jamrichová prežila skvelý štvrtok vo Wimbledone. Zahrá si semifinále vo dvojhre aj štvorhre.
Jamrichová prežila skvelý štvrtok vo Wimbledone. Zahrá si semifinále vo dvojhre aj štvorhre.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, sociálne siete - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo všetko sa stalo a deje 13. júla?

20:00 - Talentovaná slovenská tenistka Renáta Jamrichová sa na grandslamovom Wimbledone prebojovala do semifinále aj v juniorskej štvorhre. Spoločne s Taliankou Federicou Ugresiovou zvíťazili vo štvrťfinále ako turnajové dvojky nad piatym nasadeným japonským párom Haju Kinošitová, Sara Saitová 6:3, 4:6, 10:6. Na Australian Open to Jamrichová s Urgesiovou dotiahli až k zisku titulu.

19:00 - Ons Džabúrová si po parádnom obrate znova po roku zahrá finále Wimbledonu a pokúsi sa v ňom o úspešný reparát. Trojnásobná grandslamová finalistka zdolala v setoch 6:7, 6:4, 6:3 Arynu Sabalenkovú, ktorá prišla o možnosť stať sa novou svetovou jednotkou. Tunisanka v sobotňajšom finále nastúpi proti Markéte Vondroušovej (H2H 3-3).

Štatistika zápasu
Štatistika zápasuFlashscore

17:00 - Generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška ocenil Jamrichovej úspešné ťaženie vo Wimbledone. "Renátka dosiahla fantastický úspech a nadviazala na skvelé výsledky z Australian Open. Na tráve ťahá impozantnú sériu, veď pred Wimbledonom vyhrala prestížny turnaj v Roehamptone. Budeme jej držať palce v semifinále. Dievčenská wimbledonská dvojhra je veľmi vyrovnaná a Renátka má šancu vyhrať celý turnaj," uviedol pre TASR Moška.

16:35 - Renáta Jamrichová potvrdila predpoklady a skompletizovala menoslov junioriek v semifinále Wimbledonu. Ako piata nasadená porazila Britku Miku Stojsavljevicovú 6:2, 6:7 (6), 6:1. V bitke o finále vyzve dvojku turnaja Američanku Clervie Ngounoeovú.

15:55 - Češka Markéta Vondroušová sa stala prvou finalistkou ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. V semifinále zdolala Ukrajinku Jelinu Svitolinovú 6:3, 6:3. V sobotu zabojuje o premiérový grandslamový titul proti víťazke duelu medzi Bieloruskou Arynou Sabalenkovou a Tunisankou Ons Džabúrovou.

06:15 - Slovenka Renáta Jamrichová odohrala v stredu prv osemfinále dvojhry a neskôr štvorhry, rovnaký plán ju čaká aj vo štvrtok. Od 13:30 sa postaví v singli proti domácej Mike Stojsavljevicovej. Šestnásťročná hráčka spod Tatier bude ako piata nasadená hráčka favoritkou proti stále iba 14-ročnej súperke. 

Od 16:30 následne čaká na Jamrichovú spolu s jej deblovou parťáčkou Taliankou Federicou Urgesiovou čisto japonský pár Kinošitová - Saitová

06:00 - Jelena Svitolinová verzus Markéta Vondroušová a Ons Džabúrová proti Aryne Sabalenkovej. Také je semifinálové zloženie ženskej časti pavúka, z ktorého vznikne finálová dvojica. V prípade, že Bieloruska Sabalenková porazí Tunisanku, stane sa od budúceho týždňa novou svetovou jednotkou.